Spor

?Spor Sivas? Meyvelerini Veriyor

?Spor Sivas? Meyvelerini Veriyor

?Spor Sivas? Meyvelerini Veriyor
06-05-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Valiliği himayelerinde başlatılan ?Spor Sivas´ projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hafik´te ?Ortaokullar arası halı saha futbol turnuvası? gerçekleştirildi.

Hafik Kaymakamlığı ve Doğanşar Kaymakamlığı organizesiyle düzenlenen turnuvaya 2 ilçeden 4 okul katıldı.

Hafik İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu.

KAYMAKAMLAR FİNAL MAÇINI İZLEDİ

Yapılan final maçlarını her iki ilçesinin kaymakamları beraber izledi. Doğanşar Kaymakamı Ahmet Solmaz, Hafik Kaymakamı Rahmi Bulut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yahya Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Bürodan Mustafa Koçak maçları heyecan içinde izlediler.

BULUT: ?TEBRİK EDİYORUM?

Turnuva sonunda konuşan Hafik Kaymakamı Rahmi Bulut, dereceye giren okulları ve sporcuları tebrik etti. Bulut; ?Öncelikle turnuvaya katılan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ediyorum. ?Spor Sivas´ projesi kapsamında ilçemizde futbol turnuvası düzenledik. Maçlar dostluk içerisinde geçti. Dereceye giren ekipleri kutluyorum. Katılımcılara da teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.

KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Turnuva sonunda dereceye giren okullar için ödül töreni düzenlendi. Okullara kupa, sporculara ise madalyaları Hafik Kaymakamı Rahmi Bulut, Doğanşar Kaymakamı Ahmet Solmaz, Beden Eğitimi Öğretmeni Sedat Bayiskit ve antrenörler takdim etti.

İŞTE DERECEYE GİREN OKULLAR

1. Hafik Atatürk Ortaokulu

2. Şehit Süleyman Aydın İmam Hatip Ortaokulu

3. Doğanşar Hüseyin Yumuşak Yatılı Bölge Ortaokulu

4. Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu

/resimler/2019-5/4/1105050148288.jpg

/resimler/2019-5/4/1105145929648.jpg

/resimler/2019-5/4/1105233898541.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER