Gündem

Yazdı, Oynadı Ama Yakalandı

Yazdı, Oynadı Ama Yakalandı

Yazdı, Oynadı Ama Yakalandı
22-10-2013 22:23


KEMAL ÇAĞLAYAN

Sivas’ın Şuşehri İlçesinde film gibi soygunun altından mağaza müdürü çıktı.

Süpermarkette mağaza müdürü olarak görev yapan E.G kendi yazdığı ve oynadığı soygun senaryosunda emniyeti uyutamadı.

Suşehri ilçesinde bir süpermarket, kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından soyulmuştu olayın ardından hırsızlığı çözmek için kolları sıvayan Suşehri emniyet müdürlüğü ve Sivas il emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler sıkı bir çalışmanın ardından hırsızlık olayını kısa sürede çözdüler.

PARALARI ÇAMAŞIR MAKİNESİNE SAKLAMIŞ

Müdürlüğünü yaptığı süpermarketi soyan ve çaldığı paraları çamaşır makinesinin iç bölümünü sökerek saklayan  E.G’nin oyununu emniyet bozdu.Film gibi soygun senaryosu yazan ve bu senaryoda başrol oynayan mağaza müdürünün oyunu sorguda bozuldu.

MAĞAZANIN DOĞALGAZINI KESMİŞ

Kurban Bayramı hasılatının  olduğu mağazayı soymak için plan yapan ve planı uygulayan müdür E.G sorgusunda her şeyi itiraf etti.

ÇOK BORCUM VARDI

Soygunun ardından  hastane kontrolüne götürülen E.G emniyetteki sorgusunda ‘ Kurban Bayramı hasılatı kasada duruyordu. Benimde çok borcum vardı.Öncelikli olarak kasayı soydum,mağazada bulunan güvenlik kameralarının  bulunduğu bilgisayarı ve disketi imha ettim. Yangın çıkarma düşüncesiyle doğalgaz borusunu kestim.Paraları alarak eve gittim. Çaldığım paraları piyasaya olan 50 bin liralık borcumu ödemek için kullanacaktım’ dedi.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE PARA DOLDURDU

Yaklaşık 50 bin lirayı saklamak için çamaşır makinesini uygun gördüğünü ve bunun içinde makinenin iç bölümünü sökerek paraları buraya sakladığını da sorgusunda dile getiren E.G daha sonra kendisini ayaklarından sandalyeye bağladığını, evin kapısını açık bıraktığını, ellerine ve yüzlerine bant çekerek  kendisinin darp edildiği süsünü verdiğini söyledi.

BAYGIN NUMARASI YAPTIM

Evin kapısını açık bırakarak birisinin gelmesini bekledim. Mağazada çalışan elamanın eve gelmesiyle  baygın numarası yaptım. Sonrasında beni hastaneye götürdüler, ardından emniyetteki ifademde planım suya düştü ‘dedi

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı, ‘Suşehri’nde yaşadığımız süper market hırsızlığının ardından markete sabah saatlerinde aldığımız ihbar sonucu çalışmaya geldiğimizde market içerisinde bir gaz yoğunluğunu tespit ettik.Hırsızlık olayınında  doğalgaz borusunun kesildiğini  tespit ettik .Hırsızlık olayı bir tarafa Suşehri ilçesi bir facianın da eşiğinden döndü. Sivas Numune hastanesine sevk olan Süpermarket sorumlusu E.G Sivas İl Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunda hırsızlık olayını tamamen kendisinin planladığını piyasaya olan borcu yüzünden bu hırsızlığı işlediğini itiraf etti. Hırsızlık olayının kısa sürede çözülmesinden dolayı ekiplerimizi tebrik ediyorum. Süpermarketin kasasından çalınan 40 bin Tl ise süpermarket müdürü E.G’nin evindeki bulaşık makinesinin içerisinde gizlenen bölümden çıkarılarak Kayseri’den gelen süpermarket yetkililerine teslim edilmiştir.’dedi. 

Süpermarket müdürü E.G ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER