Spor

Süper Lig’de günün VAR hakemleri açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında şampiyonluk ve küme düşme hattını etkileyecek maçlar için Video Yardımcı Hakem (VAR) görevlendirmesi yapıldı.

Süper Lig’de günün VAR hakemleri açıklandı
26-05-2024 14:43
SİVAS

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında bugün oynanacak 7 müsabakada tüm maçlar saat 19.00'da başlayacak. Şampiyonluğun ve küme düşen son takımın belirleneceği bu kritik haftada VAR hakemleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Tugay Kaan Numanoğlu, Galatasaray'ın deplasmanda Konyaspor ile yapacağı maçı yönetecek. Bu karşılaşmada Numanoğlu'na yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Candaş Elbil yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Ayrıca, iki takım arasındaki mücadelede VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pol van Boekel görev alacak.

Fenerbahçe'nin sahasında İstanbulspor ile oynayacağı maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Maçta Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Di Bello görev yapacak.

Bugünkü maçların VAR hakemleri şu şekilde;

Maç VAR Hakemi
Kasımpaşa - Beşiktaş Ümit Öztürk
Trabzonspor - MKE Ankaragücü Claudio Pereira
Adana Demirspor - İstanbul FK Bülent Birincioğlu
Pendikspor - Gaziantep FK Helder Malheiro
Hatayspor - Çaykur Rizespor Johann Pfeifer

Süper Lig’de günün VAR hakemleri açıklandı /İHA/ 

VAR Hakem Süper Lig haberler son dakika Sivasirade
307 OKUNMA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER