Gündem

TEŞEKKÜRLER YİĞİDO

TEŞEKKÜRLER YİĞİDO

TEŞEKKÜRLER YİĞİDO
19-05-2014 16:49


Kırmızı beyazlı taraftarlar; ‘Başkanımız Mecnun Otyakmaz’a, yönetime, Teknik Direktörlerin kralı Roberto Carlos’a ve çok değerli futbolcularımıza bize güzel bir sezon geçirttikleri için teşekkür ederiz’.

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Lig’in ateşli takımları arasında yer alan Yiğidolar’a, Sivasspor’lu taraftarlardan büyük bir teşekkür geldi.

Avrupa’ya gitme yolunda büyük katkısı olan Roberto Carlos’a ve futbolculara teşekkür eden taraftarları Avrupa heyecanı sardı.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a, Teknik Direktör Roberto Carlos’a ve Yiğidoların başarılı futbolcularına teşekkür eden taraftarlar, Avrupa’da da takımlarının başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

BAŞKAN’A VE YÖNETİME TEŞEKKÜR

Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a ve yönetime takıma başarılı oyuncular getirdiği için teşekkür eden taraftarlar, Mecnun Başkanın yıllarca Sivasspor’u yönetmek istediğini dile getirdiler.

Taraftarlar Başkan Mecnun Otyakmaz’ın Sivasspor’a çok büyük katkılar sağladığını ifade ederek şunları dile getirdi; ‘Başkanımız Mecnun Otyakmaz gerçekten çok iyi bir insan. Çok çalışkan bir Başkanımız var. Sivassporumuzun başına dünyaca ünlü Roberto Carlos’u getirdi. Hocamızın da sayesinde takımımız Avrupa’ya gitmeye hak kazandı. Bundan dolayı Başkanımız Mecnun Otyakmaz’a ve yönetime çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Başkanımız daha nice seneler takımımızı yönetir. Başkanımız gerçekten çok mütevazi ve çok iyi biri. Başkanımızdan memnunuz, hocamızdan memnunuz takımımızdan memnunuz’ dediler.

HOCALARIN HOCASI CARLOS

Gerek mütevazi kişiliği ile, gerek güler yüzü ile, gerekse insanlara sıcak yaklaşımı ile herkesi kendine hayran bırakan Brezilyalı yıldız Teknik Direktör Roberto Carlos’u çok sevdiklerini ifade eden taraftarlar, ‘Hocaların Hocası Carlos’ dediler.

Sezon başında ‘Sivasspor’u Avrupa’ya götüreceğim’ dediğinde kimsenin inanmadığı ve sonra başarılı bir Sivasspor ortaya çıkaran Roberto Carlos’u taraftarlar ayakta alkışlıyor.

Ligin en çok konuşulan takımları arasında yer alan kırmızı beyazlı ekipte Carlos’un çok büyük katkısının olduğunu dile getiren taraftarlar Roberto Carlos ile yıllarca çalışmak istediklerini dile getirdiler.

CARLOS HERKESE İNSANLIK DERSİ VERDİ

Lig boyunca çoğu zaman insanlık dersi veren ve herkesin gönlünü fetih eden Carlos’a çok teşekkür ettiklerini ifade eden bütün hocaların Carlos’u örnek alması gerektiğini ifade etti.

Mütevazi kişiliği ve güler yüzü ile kimseyi kırmayıp yüz binlerce fotoğraf çektirmek isteyen insanları kırmadan çektiren Carlos herkese örnek oldu.

Rakip takım yenilgi halindeyken kendi takımını sevindirmeyen, herkese saygı ve sevgi gösteren Roberto Carlos’a bütün insanlardan çok büyük teşekkür geldi.

CARLOS ADAM GİBİ ADAM

Kırmızı beyazlı taraftarlar Sivasspor’un bu sene başarılı bir grafik çizmesinden dolayı Carlos’a kattığı etkenlerden dolayı tebrik ederek Carlos’a ‘Adam Gibi Adam Carlos’ dediler.

Sivasspor’lu taraftarlar Carlos’un bu takıma çok büyük katkısı olduğunun altını çizerek şunları söyledi; ‘Öncelikle hocamız Roberto Carlos’a çok teşekkür ediyoruz. Bize Avrupa mutluluğunu yaşattığı için. Biz Carlos’un Sivas’a geleceği zaman çok düşündük. Nasıl biri? İnsanlara yaklaşımı nasıl diye düşündük. Ancak geldiği zaman gördük ki adam gibi adammış. Herkese örnek olan, mütevazi kişiliği ve güler yüzü ile bizim gönlümüzü fetih eden birisi’ dediler.

CARLOS’A İNANDIK

Taraftarlar Carlos’a her zaman inandıklarını vurgulayarak şunları söylediler; ‘Biz hocamıza her zaman inandık. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Sivasspor’u Avrupa’ya götüreceğim dediği zaman çoğu insan gülüyordu. Bunu da başardık. Çok güzel bir sezon geçirdik. Roberto Carlos’a getirdiği yıldız oyunculardan dolayı, Avrupa’ya gitmemizde kattığı emeklerden dolayı ve başarılı bir Sivasspor ortaya çıkardığından dolayı çok teşekkür ediyoruz’.

FUTBOLCULAR TAKIMIN HERŞEYİ

Özellikle futbolcuların takımın her şeyi olduğunu belirten Sivasspor’lu taraftarlar, çok iyi futbolculara sahip olduklarını da belirttiler.

Futbolcuların da sayesinde ligin çok konuşulan takımlarından biri olduklarını dile getiren taraftarlar, futbolculara da çok teşekkür ettiler.

FUTBOLCULARA BÜYÜK ALKIŞ

Sivasspor’lu oyuncuların takıma kattığı büyük etkenlerden dolayı teşekkür eden taraftarlar; ‘Bizim futbolcularımız büyük alkışı hak ediyor. Takımımızda gerçekten çok iyi oyuncular mevcut. Yıldız oyuncular mevcut. Gol kralı bizim takımımızdan çıkıyor. Asist kralı bizim takımımızdan çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası gol kralı yine bizim takımımızdan çıkıyor. Bu demek oluyor ki çok yetenekli oyuncularımız var. Biz bundan dolayı futbolculara çok teşekkür ediyor, ayakta alkışlıyoruz’ dediler.

TRANSFER KONUSUNDA CARLOS’A GÜVENİLİYOR

Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos’a transfer konusunda güvendiklerini dile getiren taraftarlar şu sözleri söyledi; ‘Biz hocamıza transfer konusunda güveniyoruz. Eminiz bu sene daha da iyi transferler yapılacak. Yeni sezonda çok daha iyi olacağız. Hocamız bizi yeni sezonda şampiyon yapacaktır. Bundan eminiz ve hocamıza güveniyoruz’.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER