Gündem

Türkiye’de Bir İlk! Gazetecilere Antrikot Pasta

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Yıldız Et işletme sahibi Abdulkadir Hastaoğlu, gazetecilere Türkiye’de ilk olan özel antrikot pasta kesti.

10-01-2024 15:12
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas’ta faaliyet gösteren Yıldız Et işletme sahibi ve önceki dönem Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetecilere sürpriz bir kutlama yaptı.

Hastaoğlu, firma tarafından hazırlanan ve Türkiye’de ilk olan özel antrikot pastayı gazetecilerle berabere keserek ikramda bulundu.

Daha sonra konu hakkında açıklama yapan Hastaoğlu, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak, “Bildiğiniz üzere bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü. Bugünün önemine binaen daha önceden hazırlamış olduğumuz, pasta olarak görünüyor ama bu özel bir antrikot etimiz. Biz bunu pasta halinde kesiyoruz. Tereyağı ile kapladık. Bugüne has dinlendirmesini de yaptık. Bugün de kesim günü bu pastanın. Dolayısıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlama adına da bu pastayı tüm gazetecilerimiz adına Oğuzhan kardeşimle beraber kesiyoruz. Sivas’ımızda ve diğer illerde çalışan  tüm gazeteci kardeşlerimin günün kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER