Gündem

?İYİ SONUÇ ALACAĞIZ?

?İYİ SONUÇ ALACAĞIZ?

?İYİ SONUÇ ALACAĞIZ?
23-10-2013 16:55


OĞUZHAN SARZEP

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında kendi evinde ağırlayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Yiğidoların Teknik Direktörü Roberto Carlos, gerçekleştirilen antrenman sonrası açıklama yaptı. Kayseri Erciyesspor maçına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Carlos, ‘Kendi evimizde her zaman, her rakipten üstün olmamız gerekiyor’ dedi.

‘HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR’

Yarın oynanacak Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını değerlendiren Teknik Direktör Roberto Carlos şunları kaydetti; ‘Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına şuan ki gibi devam edersek, böyle çalışırsak içimiz gerçekten rahat. Çünkü çok iyi antrenmanlar yapıyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisin yapıyor. Çıkıp sahada da bunu yaparsak Kayseri Erciyesspor maçından çok iyi bir sonuç alırız’ dedi.

‘HİÇBİR ZAMAN BERABERLİĞİ DÜŞÜNEMEYİZ’

Kayseri Erciyesspor maçı için 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını dile getiren Carlos, beraberliği hiçbir zaman düşünmediklerini söyledi. Carlos; ‘Kendimize hiçbir zaman beraberliği düşünemeyiz. Her zaman galip gelmemiz gerekiyor. Bizim taraftarlarımız burada bizden iyi bir maç bekliyor. Ve taraftarımız yine üst sıralara çıkmamızı bekliyor. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağız biliyoruz. Karşımızdaki takımın iyi bir kadrosu var. İyi top oynayan bir takım. Ama kendi evimizde her zaman, her rakipten üstün olmamız gerekiyor’ dedi.

‘AĞRIYA DAYANAMAYAN FUTBOLCU OLAMAZ’

Antrenman esnasında sakatlanan kırmızı beyazlıların file bekçisi Milan Borjan ile ilgili çok önemli bir şey olmadığı ifade eden Roberto Carlos şöyle devam etti; ‘Borjan’ın antrenmandaki sakatlığının durumunu sağlık ekibimizle konuşacağız. Ama çokta bir şey olduğunu zannetmiyorum. Çünkü futbolcu futbolun bir parçasıdır. Ağrıyla veya ağrıya dayanamayan adam zaten futbolcu olamaz o yüzden çok fazla bir probleminin olduğunu zannetmiyorum’ dedi.

CARLOS’TAN TARAFTARA MESAJ

Taraftara bir mesaj veren Teknik Direktör Roberto Carlos, ‘Taraftarımız bizi her zaman desteklemeye devam etsinler’ dedi. Carlos şunları kaydetti; ‘Taraftarımız daha önce olduğunu gibi bizi desteklemeye devam etsinler. Umarız taraftarımız mutlulardır. Çünkü takımımız mutlu, onlarında mutlu olduğunu düşünüyoruz. Taraftarımız bize yardım etmeye devam etsinler. O atmosferlerini yine sahada gösterip bize yardımcı olsunlar.’

İDMAN

Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Sakatlığı devam eden Kamil Grosicki ve ağrıları bulunan Manuel Da Costa, idmana katılmadı. Öte yandan gerçekleşen idman sırasında sakatlanan kaleci Milan Borjan idmanı yarıda bıraktı.

Antrenmanı, Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar ve Asbaşkan Faruk Taşseten de izledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER