Gündem

Başkan Aydın: Hedef 2. Lig

Başkan Aydın: Hedef 2. Lig

Başkan Aydın: Hedef 2. Lig
15-05-2014 17:59


İRFAN ÖZŞEKER

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Turhan Tunahan yönetim kurulunun görev dağılımı hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Kulüp Başkanı Tunahan ve yönetimle Paşa fabrikası Kütük Evde yemekte bir araya gelen Başkan Aydın, 4 Eylül Belediyespor’un hedefleri hakkında yöneticilerle fikir alışverişinde bulundu.

Burada konuşan Kulüp Başkanı Tunahan, ‘4 Eylül Belediyespor yönetimi olarak Belediye Başkanımız Sami Aydın’ı ziyaret ettik. Kulüp hakkında fikir alışverişinde bulunduk. 3. ligde mücadele eden futbol takımımızı 2. lige çıkarmayı kendimize hedef koyduk. Diğer branşlarda da faaliyetlerimize Belediye Başkanımızın destekleri ile devam edeceğiz. Bu desteklerle Sivas’a, Sivaslılara ve gençlerimize yönelik sportif çalışmalarımız artarak devam edecektir. Ayrıca başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz’ ifadesini kullandı.

Dört Eylül Belediyespor Yönetimi ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın ise, ‘Önümüzdeki sezonda neler yapacağız, ne hedefler koyacağız, bunları değerlendirdik. Spor’a yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Spor denilince; sadece futbol değil, diğer branşlarda da yüzlerce çocuğumuzu spor’a yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefi ile amatör sporlara da önem vereceğiz’ dedi.

Başkan Aydın ayrıca, ‘Sivassporumuz; Sivas’ın bacasız sanayisi, kulübümüzün altyapısının da sağlam olması gerekir. Biz 4 Eylül Belediyespor olarak Sivasspor’un altyapısını da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Takımızı bu sezon 2. lige çıkarma hedefi ile yola çıktık. Sivas kamuoyunun da bunu sahiplenmesini istiyoruz. Spor’un il tanıtımına önemi ortada… Bu kapsamda Belediyespor’un da bu tanıtıma katkı sağlayacağını biliyoruz. Bu çalışmalarda başta yönetim kurulumuz olmak üzere herkese bu hedeflerin hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER