USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

3 Puan Kone´den

12-02-2019

Sivasspor´un en yaşlı oyuncusu Arouna Kone, takımını yine kazandırdı. Akhisar maçında 2 gol atan ?İhtiyar Delikanlı´ lakaplı Kone, 2 haftanın en çok konuşulan ismi oldu.

Kone´ye eleştiri yok! Alkış var, tebrik var, başarı dileği var? Uzun süredir sakatlığından dolayı forma şansı bulamayan Kone, son haftalarda efsaneler yaratıyor diyelim o zaman.

Dün Kone, Douglas, Emre ve Diabate çok iyiydi. Forvette başarılı işler çıkartan oyuncular söz yerindeyse taraftarların ağzını açık bıraktı.

Erken gelen gol, takımı havaya soktu. Şu da bir gerçek Demir Grup Sivasspor sahasında disiplinli bir futbol oynadı.

Taraftarın da desteğiyle zorlu Akhisarspor maçından alnının akıyla çıkan Yiğidolar, haftayı 3 puanla kapattı.

?VAR´ ÇOK İYİ

VAR sistemi gerçekten futbola büyük katkı sağladı. Özellikle Anadolu takımları için büyük bir nimet olan VAR, taraftarlardan da beğeni topluyor. VAR´dan dolayı takımlarda eski hararette yok. Eskiden bir pozisyon sonrası futbolcular hararetlenip, hakeme yükseliyorlardı. Ancak şuan bu sorun kalktı. Dün ki maçta 2 gol´de VAR kararından sonra geldi. Ya VAR olmasaydı, ne olacaktı?

TEŞEKKÜRLER SALİH AYHAN?

Dün en çok konuşulması gerekenlerden biride tribündeki çocuklardı. Vali Salih Ayhan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ?Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor? Projesi kapsamında Gaziköy, Başsöğüt, Ozmuş, Olukman, Çallı köyleri ile merkez Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu´nda eğitim gören öğrencilerle beraber müsabakayı tribünden izledi. Tribünde çocuklar resital yaptı. Çok güzeldi tribün, çok güzel bir proje gerçekten. Vali Salih Ayhan´a teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

2-1´lik skorun ardından daha diyecek bir şey kalmadı. Sivasspor´u yeniden tebrik ederek noktalayalım?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?