USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

A Milliler Zaferle Başladı! Oh Bee?

25-03-2019

Şenol hoca Milli Takım´a gerçekten Güneş gibi doğdu? Milli takımın Şenol Güneş´e emanet edilmesi çok doğru bir karar. Cuma gecesi izlediğimiz maçta bunun ilk örneğini gördük. Son yıllarda ilk kez memleketin neredeyse tamamı Milli Takım etrafında birleşti. Çok şükür?

Tabii ki iyi başlamak çok önemli. Arnavutluk maçından 2-0 galibiyetle ayrılan ?Millilerimizi? kutluyorum. Bize büyük sevinç yaşattılar.

Maç öncesi aslında endişe vardı tüm Türkiye´de. Rakip küçümsenmeyecek bir rakip. Yeni bir hoca, yeni bir sistem derken kafamızda soru işaretleri vardı. Ancak Şenol Güneş, dengeli bir on bir sahaya çıkarttı. Çok da iyi oldu. A Milliler çok iyi mücadele ettiler.

Bu zamana kadar kadroya alınmayan birçok isim gördük. Keşke daha öncede bu isimler tercih edilseydi de üzülmeseydik, eleştirmeseydik, yenilmeseydik?

Bir yanda Emre, Gökhan gibi tecrübeli isimler diğer yanda Okay, Merih gibi gençler ve ileride Cenk, Burak, Hakan gibi başarılı isimler? Burak Yılmaz-Cenk Tosun işbirliği sonucu gelen harika gol tüm Türkiye´yi gururlandırdı.

İkinci enerjiyi daha da yükseldi. İlk devreyi 1-0 galibiyetle kapatarak soyunma odasına giden milli takımımız, daha güzel futbol oynadı bana göre. İkinci yarının ilk 15 dakikasından sonra beklentiler biraz düştü. Bu sefer de sahneye Hakan Çalhanoğlu çıktı. Başarılı oyuncu Hakan Çalhanoğlu nefis şutuyla Arnavutlu kaleciyi öyle bir avladı ki, şapka çıkardık.

2-0´dan sonra moraller tavan yaptı. Türkiye rahat bir maç izledi. Sevinç, mutluluk, heyecan hepsini aynı anda yaşadı.

Sonuç olarak, iyi başladık, inşallah sonu da iyi gelecek. Bu Milli Takım bizi mutlu edecek, yeter ki biraz sabırlı olalım. Şenol hocaya ve Milli Takıma güvenelim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?