Muhalefetteki akıl tutulması, bürokrasiyi esir aldı.

Ümit Özdağ gibi dengesizlerin siyasi manevraları, belki gündemden düşüyor ama olumsuz etkileri halkalar halinde artarak devam ediyor.

Mesela en son; tüm yatırımlarını Ülkemize taşıyan ve 5 şirketinde binlerce adam çalıştıran Katarlı bir iş adamının İkamet iznini uzatmamış, üstelik birde hakaret etmişler.

İşimizin büyük çoğunluğunu yabancı işlemleri oluşturduğu için yakından biliyorum.

Bilhassa son aylarda bu tür vakaları çok duyuyoruz.

Suriyeli sığınmacıya duyulan öfke orada kalmadı. Ülkemize yabancı sermaye getiren Araplara da yansımaya başladı.

Avrupalı Turistin yüz katı para harcayan Arap turistleri, saymıyorum bile.

Hem ekonomik sıkıntıdan bizar olacaksınız, hem de yabancı yatırımcıyı kovacaksınız.

Bu akıl tutulmasından Hükümetin henüz haberi yok.

Ama alttan alta şikâyetler çığ gibi büyüyor.

Tabi bu duruma en çok, Ekonomilerini Arap sermayesi sayesinde ayakta tutan Avrupalılar sevinecek.

Yıllardır kılı kırk yararak yapılan çalışmalar tam meyvesini vermeye başlamış ve Arap yatırımcının yönünü Ülkemize çevirmiş iken, bürokrasiye hakim bir avuç yarım akıllı, 20 yıllık emeği sabote ediyor.

Hükümet işin farkına geç varırsa iş işten geçmiş olacak.

Ülkemiz, geleceğimiz ve hepimizin ortak menfaati adına; bu bir avuç Vatan hainini buradan ihbar ediyorum.

Ya Devlet başa ya kuzgun leşe...