USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Altın Değerinde 1 Puan

16-09-2019

Sivasspor, zorlu Başakşehir deplasmanından 1 puanla döndü. Medipol Başakşehir´in korkulu rüyası haline gelen Yiğidolar, rakibine yine galibiyet yüzü göstermedi.

İlk yarıda Sivasspor´un oynadığı oyun tat vermezken, 39. dakikada Mustapha Yatabare, ceza sahası içinden topu ağlara göndererek skoru 1-0´a getirdi.

Golden sonra açılan Yiğidolar, rakibi karşısında baskını artırdı. Birkaç hata haricinde ilk yarı 1-0 Yiğidolar´ın üstünlüğü ile sona erdi.

Rıza hoca soyunma odasında futbolcularına taktikler vererek, uyarılarda da bulundu. Bu uyarılar ve taktikler ikinci devreye olumsuz yansıdı ama!!!

****

İkinci devreye ev sahibi takım hızlı başladı ve 55. dakikada Edin Visca, beraberlik golünü attı. Golde sonra çöküş yaşayan Yiğidolar, 1 puanı korumak için sahada mücadele etti.

Maçın son 20 dakikasında rakibine karşı üstünlüğü ele geçiren Sivasspor, sayısız gol kaçırdı. Özellikle Yatabare´nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon taraftara saç baş yoldurttu.

Bu yapılır mı be Yatabare!!! Yakışmadı sana.

Maç 1-1 tamamlanırken, Yiğidolar Trabzonspor maçı öncesi hanesine 1 puan yazdırmayı başardı.

****

İlk haftalarda pof poflanan Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt´tan Başakşehir maçında eser yoktu. Rıza hocanın bu duruma bir an önce çare bulması gerekiyor.

Bazı futbolcular halen, Beşiktaş galibiyetinde kalmış çok belli.

Kalın sağlıcakla?

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?