USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Asıl ?YİĞİDO? Sahnede

04-02-2019

Müthiş bir maç izledik. Tek kelimeyle ?HARİKA? bir Sivasspor sahnedeydi.

Kone, Diabate ve Emre üçlüsü takımı şahlandırdı. Douglas ve Hakan´da büyük katkı sağlayarak erken gelen gol hepimizi umutlandırdı.

Emre 6. dakikada müthiş bir gol atarak gol perdesini açtı. Ardından Kasımpaşa´lı Stıpe Perıca 14. dakikada gole gecikmeden yanıt verdi.

İlk 45 dakikada 1-1 eşitlikle tamamlanırken, Hakan hoca soyunma odasında yine yaptı yapacağını? Futbolcularına galibiyet emri verdi. ?Çıkın yüreğinizle oynayın ve 3 puanı alın? dedi. Futbolcular da tam da öyle yaptı.

2. yarı başlama düdüğüyle beraber taraftarlara büyük heyecan yarattı. Sivasspor, çok sayıda pozisyon buldu. Ve sahneye o çıktı. Evet, Kone sahnedeydi?

66 ve 69. dakikada müthiş goller atan Kone´ye yeni transfer Diabate büyük destek verdi. KONE ve DİABATE ikilisi birbirini tamamlamış diyebiliriz?

90 dakika Sivasspor´un 3-1 üstünlüğü ile tamamlanırken, Yiğidolar zorlu Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı.

İşte İstanbul´un Fatihi

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir´in ardından Kasımpaşa´yı da İstanbul´da devirdi. Süper Lig´de İstanbul Fatihi ilan edilen kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla üç maçlık galibiyet hasretine de sonlandırdı.

Deplasmandan 3 puanla ayrılan takıma fazla denecek söz yok.

Tebrik ediyoruz Sivasspor´u.

Tek temennimiz Akhisarspor maçından da galibiyetle ayrılmak?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?