USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bu Ülkenin Sahibi!

30-03-2023

"...Bu ülkenin sahibi CHP mi?

Ne münasebet!

Ama onlar “rejimin sahibi biziz, ülkenin sahibi de biziz” havalarındalar...

İyi bilinsin ki; Bu ülkeyi CHP kurmamıştır. Bu ülkeyi millet kurmuştur. Millî mücadeleyi de “hilafet düşmesin, bu vatan elimizden gitmesin” diye millet vermiştir. Bunu bizzat Mustafa Kemal, kendi kurduğu Hâkimiyet-i Milliye gazetesinde kendi adıyla yazdığı yazılarda açıkça böyle ifade eder. Hatta sadece “millî mücadele” demez, “millî mücahede” ifadesini kullanır çoğu kez.

CHP, şunu kafasına kazıyacak: Bu ülkenin sahibi CHP değildir, bu ülkenin sahibi millettir.

Mesele şudur: Türkiye, Tanzimat’tan bu yana celladına âşık tasmalı devşirmeler tarafından adım adım içerden ele geçirildi. Garpçı Jakobenler Türkiye’yi İslâmî yörüngesinden çıkarıp Batı uygarlığının uydusu hâline getirme mücadelesi verdiler.

Bu konuda millet sükûnetini korumasını bildi ve yapılan şeyin Türkiye’nin İslâmî kimliğini ve medeniyet köklerini yitirmesi anlamına geldiğini de gördü. Birçok yarma harekâtları da gerçekleştirdi. Ama her seferinde çocuklarını kurban verdi.

Menderes, idam edildi!

Özal, öldürüldü!

Muhsin Yazıcıoğlu, gözümüzün içine baka baka katledildi!

Erbakan, önce darbe yedi, sonra siyaseten ademe mahkûm edildi!

Erdoğan, küresel sistemin lordları tarafından “diktatör” ilan edilerek ipi çekilmeye çalışılıyor!

Ama bu millet teslim bayrağı çekmedi, çekmeyecek.

Bu millet, yeniden tarihi önüne katıp sürükleyecek bir medeniyet fikrinden, asla geri durmayacak.

Bu toprakları İslâm vatan yaptı bize!

İslâm’ı kaybettiğimiz zaman bu vatanı da kaybederiz…

Bu topraklarda farklı dinlere mensup toplulukları barış ve huzur içinde laiklik değil İslâm bir arada tuttu ve herkese hayat hakkı tanıyan hukuk, kardeşlik ve adalet düzenini laiklik değil İslâm kurdu.

Bu ülkenin yeniden tarih yapmasının yolunun, Batılıların uydusu, devşirmesi olmaktan geçmediğini yaşadığımız yakın tarih tecrübesi bize göstermeye yetmeli, değil mi?

Hiçbir ülke başkasını taklit ederek, başka bir uygarlığın uydusu hâline gelerek tarih yapamaz.

Taklitçiler de uydular da sadece tarih yapanların soytarıları olurlar; bakın tarihe göreceksiniz bu yakıcı gerçeği.

Kim ki, bu ülkenin ruh kökleriyle, İslâm medeniyetinin dinamikleriyle kavgalı, bilinsin ki, o kişi veya kişiler, bu ülkenin önünde takoz vazifesi görmekten ve ülkeyi sosyo-kültürel ve zihnî olarak parçalanmanın eşiğine sürüklemekten başka bir işe yaramaz!

Bu milletin çocuklarının darağacı imasıyla korkutacaklarını sananlar, nasıl yanıldıklarını milletin önüne gittiklerinde anlayacaklar bir kez daha.

Sözün özü: Bu millet, hiçbir aşağılık tehdide boyun eğmedi, eğmeyecek. Bu ülkeyi, Batılıların devşirmeleri üzerinden kontrol etmelerine son verinceye kadar bu ülkenin istiklal ve istikbal mücadelesi sürecek. Biline..."

 

(Yusuf KAPLAN - YENİŞAFAK)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?