USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BUNA HAKEM KIYIMI DERLER!

02-10-2019

Alanyaspor ? Sivasspor maçını yöneten verdiği kararlar ile tribünlerdeki herkese saç baş yolduran Halil Umut Meler´e tepkiler dinmiyor.

Dinmemesi de lazım. Sivasspor´un hakkı çok yendi. Daha ligin başındayken hem de?

Şöyle bir baktığımız zaman;

Çaykur Rizespor maçında Fırat Aydınus, Rizesporlu oyuncunun elle oynamasını es geçti ve Yiğidolar´ın penaltısını vermedi. Etti 1.

Gazişehir Gaziantep maçında, skandal hakem Hüseyin Göçek, Gazişehir kalecisinin Fernando´ya ceza sahası içinde net müdahalesini görmezden geldi ve penaltıyı vermedi. Etti 2.

Medipol Başakşehir karşılaşması ise tam skandal. Bakın iyi okuyun, Arda Kardeşler maçın ilk yarısında, kornerden gelen topta, Martin Skrtel, Yatabare´yi çekti ve SKANDAL HAKEM es geçti ve yine penaltı verilmedi. Etti 3.

Hele ki Trabzonspor maçı? Yaşar Kemal Uğurlu, penaltı pozisyonu öncesi, Fernando´ya yapılan faulü eş geçti. Trabzon´a penaltıyı eş geçmedi. Etti 4.

Son olarak Sivasspor camiasının yarayan kanası Aytemiz Alanyaspor maçı. Alanya maçının son dakikasında alenen 3 puan gasp edildi. Etti 5.

****

Bu sezon Sivasspor 5 maçta resmen hakem hatalarına maruz kaldı. Yazık, gerçekten çok yazık.

Verilen emeğe yazık?

Çıkıp açıklama yapan Mecnun Otyakmaz´ı ve Sivasspor aşığı taraftar gruplarını tebrik ediyorum. İnşallah yapılan açıklamaları ilgililer duymuştur.

Bu hakemlerle bu lig çok zor!

Birileri bu hakemlere DUR demeli!

Sivasspor´un kafadan 6 puanı gitti.

Buna ne derler biliyor musunuz?

Buna HAKEM KIYIMI DERLER!...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?