USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İlk Yarı Kötü, İkinci Yarı İyi

28-01-2019

Dün akşam oynanan futbol genel olarak bakınca çok da tat vermedi.

İlk yarı yine kötü Sivasspor izledik. Alanya maçındanki performanstan farkı yoktu diyebiliriz Sivasspor´un.

Muhammet tek başına yapamıyor. Diabate tam uyum sağlamamış, Emre tek kalıyor, Ziya yetişemiyor, Douglas kendisini yalnız hissediyor vs. vs.

Trabzonspor´da iyi değildi ilk yarı. Elle tutulur pozisyonları yok takımların. Takımlar ilk devre soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarı bambaşkaydı

Evet, gerçekten de öyle bambaşka bir müsabaka izledik. Anlaşılan her iki takımın da teknik patronları futbolcuları soyunma odasında uyarmış.

İlk devreye oranla ikinci yarı takımlar daha çok pozisyon buldu ancak bir türlü skor tabelası değişmedi. Taa ki Arouna Kone oyuna girene kadar?

Kone 69. dakikada Muhammet Demir´in yerine dahil olarak oyunun hızlandırdı ve 73. dakikada Emre Kılınç´ın ortasına yanıt vererek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. Takım golden sonra büyük sevinç yaşadı. Taraftarlarda geri kalmadı tabii ki.

Ancak sevincimiz kursağımızda kaldı diyebiliriz. Sevincimiz, tezahüratımız tam bitmeden 75. dakikadaTrabzonspor eşitliği sağladı. Rodellaga´nın pasında Abdulkadir Parmak´ın sert vurarak ağları sarstı ve skor 1-1 oldu.

Sivasspor çok gol aradı öne geçmek için. Trabzonspor da arayış içerisindeydi, ancak iki takımda 1´er puana razı oldu.

Forvet sorunu

Bu bir gerçek ki Sivasspor´da forvet sorunu var. Yeni transfer edilen forvet Hugo Vieira biran önce OYNAMALI. Evet, herkes merak etti şuan oynamalı ne demek diye? Vieira bu hafta Kasımpaşa maçında oynamayacak, oynayamayacak? Ayrıntılar yarın diyelim o zaman.

Uzun lafın kısası, 1 puan evimizde kötü puan?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?