USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Lige Hakan Keleş Damgası

17-12-2018

Spor Toto Süper Lig´e Hakan Keleş resmen damgasını vurdu diyebiliriz.

Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde çıktığı 5 maçta 13 puan topladı! Son olarak ligin 16. haftasında Ankaragücü´nü 4-0 yenen Sivasspor 3´te 3 yaparak müthiş bir performans sergiledi.

Bu takım gerçekten büyük bir alkışı hak ediyor. NE BÜYÜKSÜN SEN SİVASSPOR?

-1 derecede oynanan maçta alınan 3 puan içimizi ısıtırken, Sivasspor Ankaragücü karşısında müthiş bir şov yaptı.

Maçı analiz edecek olursak, Sivasspor´un en büyük avantajı Ankaragücü´nün erken sakatlığı oldu. Maçın 7. dakikasında Ankaragücü futbolcusu Yalçın Ayhan sakatlık yaşayarak oyundan çıktı. Bu sakatlık Yiğidolar için artı bir avantaj oldu.

Maçın ilk 40 dakikası iki takımında kontrollü ataklarıyla devam ederken, Sivasspor ilk devreyi galip bitirmek istedi. Sivasspor, 43. dakikada golü buldu. Douglas´ın sağdan ceza alanına pasında meşin yuvarlağı önüne alan Muhammet Demir, Alihan Kubalas´ın müdahalesi sonrası yerde kalınca karşılaşmanın hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Robinho, topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-0 yaptı.

Golün sevincini daha bitirmeden bir GOOOOL sesi daha geldi. Sivasspor 44. dakikada farkı 2´ye çıkardı. Emre Kılınç´ın ceza alanına pasında topla buluşan Muhammet Demir´in penaltı noktası civarından vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0. Kırmızı-beyazlı takım ilk devreyi 2-0 önde kapattı.

Emre´den müthiş gol

2. Yarıya da hızlı başlayan Sivasspor 3. golü bulmakta zorlanmadı. 64. dakikada Muhammet Demir´in ara pasında topla buluşan Emre Kılınç´ın ceza alanı dışından sol çaprazdan aşırma vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skoru 3-0 yaptı. Maçta birçok kez hata yapan Emre, bu gol ile kendini affettirmeyi de bildi.

4 Eylül Stadyumunda resmen bayram havası yaşanırken bir GOOOL sesi daha geldi. 77. dakikada Sivasspor´da sağ kanattan ceza alanına giren Emre Kılınç´ın vuruşunda Altay Bayındır´ın uzaklaştırdığı top, Robinho´nun önünde kaldı. Bu futbolcunun kale alanı vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 4-0.

Golün ardından 5. golü de bulma çabası içerisine giren Yiğidolar, hakemin bitiş düdüğü ile karşılaşmayı 4-0 galibiyetle tamamladı.

Bu takım bu sene çok can yakacak. Ligde tüm takımlar Sivasspor´u konuşmaya başladı. LİGE DAMGA VURDUK?

BEKLE BİZİ CİMBOM?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?