SİZ TAM OLARAK NEYİ SAVUNUYORSUNUZ?

“Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, bir yolsuzluk soruşturması kapsamında Ankara’da gözaltına alındı. Yalım’ı gözaltına almaya giden polisler, oteldeki odada genç bir kızın olduğunu da gördü.

21 yaşındaki bu genç kızın UŞAK BELEDİYESİ’nde “ÇALIŞTIĞI” ve odaya “kayıt dışı” bir yöntemle yani “gizlice” getirildiği ortaya çıktı.

Yapılan inceleme sonucu adı geçen genç kızın Yalım’ın seçimi kazandığı 2024 yılından beri İŞE GİTMEDİĞİ ve kamuoyunda “BANKAMATİK” olarak adlandırılan sistemle tam İKİ YILDIR DÜZENLİ MAAŞ ALDIĞI anlaşıldı.

Bu arada Yalım’ın diğer sevgilisi ise CHP’li başka bir belediyede “istihdam” ediliyor. Bu sevgili de 2024 yılından bu yana birçok kez yurt dışına gidiyor.

Bitmedi…

2. sevgilinin istihdam edildiği İzmir’deki belediyenin başkanı da UŞAK’ta bir ilişkisini istihdam ettiriyor.

Yani bir “değişim” yapılıyor.

Bunun benzer örnekleri o kadar çok ki…

Tek tek yazsam buraya sığmaz…

Sahi; siz tam olarak neyi savunuyorsunuz eski arkadaşlarım? Eski yoldaşlarım…

“Belediye Başkanı” kentin en güvenilir insanı demektir.

Bu mudur “kentin en güvenilir” insanı?

Evet, Özkan Yalım’la CHP Genel Merkezi’nin karşısında yapılan binadan aldığınız daireleri biliyoruz. Hangi işleri çevirdiğinizi de… Kimlere hangi hediyelerin gittiğini de…

Ama bunları “CHP” çatısı altında yapmayın.

Şöyle bir durun; akşam eve gittiğinizde çocuklarınıza son yaşananları savunun bir bakalım… Bakın hangi cevapları alacaksınız.

Farkında mısınız?

Hiçbirinizin çocukları o mitinglere gelip yolsuzlukları savunmuyor.

Bazılarınız ise dejenerasyonun artık dibine vurmuşsunuz.

Evli ve 3 çocuklu bir siyasetçi dünyanın neresinde olursa olsun böyle bir rezalete karıştıysa çıkar istifa eder ve toplumdan özür diler. Partisinden de hemen İHRAÇ edilir.

Peki siz ne yapıyorsunuz?

Bu SEKS SKANDALI’nı savunmakla yetinmiyor üstüne bir de miting yapıyorsunuz. Uşak’ta çadır kurup adına da “Demokrasi Nöbeti” diyorsunuz.

Farkında mısınız?”

*Barış YARKADAŞ’tan iktibas edilmiştir…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haydar Mermer Arşivi

BU KAFANIN TELAFİSİ YOK!

27 Mart 2026 Cuma 12:33

Sosyal Medya!

25 Mart 2026 Çarşamba 15:01

DEFALARCA UYARDIK AMA NAFİLE…

22 Mart 2026 Pazar 15:00

KÖKÜMÜZE SARILIP KOÇ OLACAĞIZ

17 Mart 2026 Salı 15:13

En Ağır Ceza!!!

04 Mart 2026 Çarşamba 13:42

GÜYA MÜSLÜMANIZ!

03 Mart 2026 Salı 15:37

BAYRAKTAR’DAN ÇOK RAHATSIZLAR!

25 Şubat 2026 Çarşamba 13:20

GERİSİ REÇETE İSRAFI…

18 Şubat 2026 Çarşamba 14:34