USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Skor İçimizi Isıttı

10-12-2018

Her iki takımın da kazanmaktan başka çaresi yoktu.

Ancak sahada ilk yarıda iki takımda vasat futbol sergiledi. Sivasspor, her hattıyla dökülürken, Göztepe´nin de Yiğidolar´dan eksik kalır yanı yoktu.

İlk yarı sadece Torje´nin kullandığı köşe atışında savunmanın uzaklaştıramadığı topla sağ kanatta buluşan Bjarsmyr´in orasında kale önünde Hakan Arslan´ın kafa vuruşu direğin yanından çıkan pozisyon heyecanlandırdı.

Tabii bir de hakemin sık sık düdük çalmaları ve Sivasspor´a 3 sarı kart göstermesi ilk devreye damgasını vuran olaylardan oldu.

Soğuk havada oynanan müsabakanın ilk devresinde takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına gitti.

İkinci yarı ise bambaşka bir Sivasspor ve Göztepe izledik. Her iki takımda daha istekli, daha azimli bir futbol oynadı. Takımlar ikinci yarı açıldı diyebiliriz. Çok sayıda pozisyon, kaçan goller ve dahası?

58. dakikada Sivasspor´un lehine düdük çaldı. Savunmadan gönderilen uzun topla buluşan Emre, ceza sahasına girdikten sonra Kadu´nun müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem ´Var´ sisteminden pozisyonu inceledikten sonra penaltı kararı verdi. Kadu ikinci sarıdan, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Penaltıyı kullanan Rybalka´nın yerden şutu ağlara gitti ve skor 1-0 oldu.

Golden sonra rakibi üzerinde baskısını artıran Yiğidolar, ikinci golü bulmak için sahada basmadık yer bırakmadı.

Ve 80. dakikada Brezilyalı yıldız Douglas sahneye çıktı. Sol kanattan Uğur´un ortasında ceza sahası içerisinde Douglas kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımının 2. golünü kaydetti.

2-0´dan sonra soğuk hava maçı izleyen taraftarlar rahat bir nefes alarak takımlarını var gücüyle desteklemeye başladılar. Hakem Arda Kardeşler´in bitiş düdüğü ile sona eren maçta gülen taraf Sivasspor oldu.

HAKAN HOCA İLE ŞAHA KALKTIK

D.G. Sivasspor teknik sorumlu Hakan Keleş ile resmen şaha kalktı. 4 maçta 10 puan toplayan Yiğidolar´da Hakan hoca ve başarılı ekibi gerçekten büyük alkışı hak ediyor. Beşiktaş´ı, Medipol Başakşehir´i ve Göztepe´yi deviren Sivasspor, ligin ikinci devresinde çok can yakacak?

Ne diyelim daha, soğuk havada alınan 3 puan içimizi ısıttı?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?