USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRKİYE YÜZYILI

22-06-2023

Türk toplumu olarak 28 Mayısta 2.kez sandık başına gittik ve sonuç belli oldu: Türkiye Yüzyılı tam anlamıyla başladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın henüz seçim maratonu başlamadan söylediği sloganı başarıyla başladı. Tüm Türkiye adına zor bir seçim süreci sonucunda başlaması ise ayrı bir konu haline geldi.

Bu yüzyılın içerisinde ekonomi, kadın hakları, mülteciler vb. daha birçok konu mevcut. Bu konular ve daha niceleri için yapılacak yenilikler konuşuluyor ve uygulamaya konulmak için bekleniyor.

Tabii tüm bunlar yaşanırken başka değişiklikler de yaşandı. Bakanlar Kurulunda bulunan bütün bakanlar yerlerini yeni bakanlara devrettiler.

Yeni bakanlarımız da toplum tarafından genel olarak oldukça beğenildi ve umut vaat eden gelişmeler yaşanacağına olan inanç arttı. Hakan Fidan, Mehmet Şimşek, Mahinur Özdemir Göktaş gibi çok önemli işler başarmış isimler kurulda yerini aldı.

Ekonomi , terörle mücadele, kadın ve çocuk hakları gibi Türkiye’nin önemli konuları adına önemli ve büyük adımlar atılacak. Toplum olarak bakanlarımızın güzel işler başaracağına inanıyoruz ve inanmalıyız.

Bu gelişmeler zorlu süreçler sonucunda meydana geldi. İktidara karşı ortaya atılan yanlış söylemler, Türkiye adına yaşanan büyük gelişmeler adına atılan iftiralar ve daha niceleri...

Türkiye Yüzyılı işte bu şekilde başladı. Yenilikleri ve heyecanı beraberinde de getirdi.

Türk toplumu her seferinde olduğu gibi yine ve yeniden bir önceki günden daha güçlü ve daha güzel olacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?