USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yeniden 28 Şubat

22-03-2023

Milli Görüş ideolojisi ile ilk olarak 1989 yılında bir kıraathanede merakım sebebiyle tanışmıştım. Simit satarken. Sivas’ta Refah Partisi Belediye Başkan Adayı konuşunca çok ilgimi çekmişti söyledikleri. Ezilenler mazlumların iktidarından bahsediyordu hatip. Bizde fakir olmamız nedeniyle ilgimi çekmişti söylenenler.

Sonrasında diğer parti liderlerini de dershane çıkışları mitinglerinde dinlemiştim ama en çok etkileyen beni Muhterem Hocamız Necmettin Erbakan olmuştu. Aile yapımıza inancımıza en uygun konuşan kişiydi Erbakan ve peşine takıldım. Seçim çalışmalarında Şevki Yılmaz video kasetlerini o evden bu eve taşıyor propagandaya destek olmaya çalışıyordum.

Hatta o kadar ki beni FETÖ belasından Şevki Yılmaz kasetleri kurtardı desem yalan olmaz. Üniversiteyi kazandım, İstanbul’da fetih yurduna yerleşince dava bilincim kat be kat arttı. İktidar olduk tam ülkeyi düze çıkarıyorduk ki 28 Şubat’ı yaşadık. Yurtlarımız basıldı. Başörtülü bacılarımız okullara alınmadı, eylemler yaptık, jop yedik tekme yedik ama vazgeçmedik davamızdan. Düşürmedik dilimizden zincirler kırılsın, Ayasofya açılsın namelerini.

Marşlarımız bile özgürlük kokuyordu bunun için mücadele ediyorduk. Çok acılar çektik ta ki bir yiğit çıkıp meydana tüm zalimlere inat özgürlüğümüzü savunup iktidara gelene kadar. O isim Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değildi. Hocamıza siyaset yollarını bir bir kaparken 28 Şubat zihniyeti, biz bir lider bulduk ve peşinden gittik.

Ve o lider öyle bir devrimler yaptı ki bu ülkede bacılarımız özgürlüğüne kavuştu, meslek lisesi mezunları katsayı zulmünden kurtuldu, meclisten kovulan başörtülü hanımlar meclise girdi, taksime cami yapıldı, en önemlisi Ayasofya açıldı. Yani Erbakan Hocamız ne istediyse yapan bir lider ve arkasından gelen millet ülkemize kazandırdı bunları.

AK Parti iktidarı 21. yılına girmişken sanayi hamleleri halkın refahı özgürlüğü bir bir çözülürken FETÖ belasından kurtarıldı bu ülke. Mücadelenin büyüklüğünü kavramamız için anlatıyorum. Bunları yapabilmek için kapatma davaları iftira davaları hatta darbeleri savuşturduk milletçe kazanımlarımızı kaybetmeyelim diye.

Şimdi 2023 seçimleri geldi çattı. Topyekûn bu kazanımları geri almak isteyen güruh toplandı ve saldırıyor. Bizler ne yapıyoruz. Birlik olacakken kazanımlarımızı bir çırpıda bitirecek hesaplar yapıyoruz.

Bunları neden söylüyorum… Yeniden Refah Partisi’nin son yaptığı makam mevki hesapları içinde ittifak içinde olmama kararını açıkladığı için. AK Parti ve peşinden giden millet Allah’ın izni ile bu kazanımlara sahip çıkacaktır. Ama bu hesapları yapanları da mutlaka not edecektir. Ülkemizin ilerleyişinin önüne set olanları affetmeyecektir. Siz bu yaptığınızla omuz vereceğinize bize büyük acılar yaşatanlara baston oldunuz. Umarım bu yanlıştan dönersiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?