USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YÖNETİM TEPKİYİ HAK ETMİYOR!

02-09-2022

Uzun aranın ardından yeniden merhaba diyelim…

Öncelikle Süper Lig temsilcimiz Sivasspor’a, 2. Lig temsilcimiz Sivas Belediyespor’a ve tüm amatör branşlara başarılı bir sezon temenni ediyorum.

Gelelim en önemli konumuz olan Sivasspor’a. Sivas, bu sezona bir türlü istediği gibi bir başlangıç yapamadı.

Bu sezon Süper Kupa, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere 7 resmi maç yapan Yiğidolar, bu maçlardan galibiyet çıkartamadı. Dolayısıyla camianın tepkisini topladı.

Taraftar tepki göstermekte haklı mı?

Taraftar galibiyet ister, coşku ister, heyecan ister ama bu sene Sivasspor’da bunların hiçbiri yok. Ama olacak sabredin…

Başkan Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Rıza Çalımbay da onayladı: “TRANSFERDE GEÇ KALINDI.”

Kusura bakmayın buna kimse tepki göstermesin. Takımın bütçesi belli, her oyuncuyu alamıyor. Malum dolar, Euro futbol sektörünü de ciddi etkiledi. Gelir-gider birbirini karşılamıyor. Bu konuda kulübe tepki göstermek yanlış olur.

Malmö maçı sonrası bir grup VATANDAŞ “Yönetim istifa” sesleri yükseltti.

Tamam, kötü başlangıç yaptı Sivasspor, transferleri de geç yaptı kabul ama yönetim bu tepkiyi hak etmiyor. Takım 3 sene üst üste Avrupa’ya gidiyor iyi veya kötü. Tepki gösterirken geçen sezon ki başarıları da unutmamak lazım!

Hatırlarsanız zamanında Mecnun Otyakmaz ile yönetimi görevi bırakmak istemişti, bir aday dahi çıkmamıştı.

Açık ve net konuşalım!

Mecnun Otyakmaz, Erdal Sarılar ve diğer yönetim kurulu benim açımdan kulübü iyi yönetmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyor. Hataları var mıdır? Vardır illaki ama Mecnun Başkan ile Sivasspor bütünleşti bunu kabullenelim. Varsa aklınızda isim dinliyoruz sizi.

3-4 maç kaybedince hemen istifa sesleri yükselmemeli. Sosyal medyadan klavye delikanlıları hemen takımı eleştirmemeli.

Yahu bu takım geçen sene TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU oldu. Ne çabuk unuttuk. Bu kulüp tarihinin en büyük başarısı değil midir sizce?

Kupayı kazandığımızda başarının mimarları diye Mecnun Otyakmaz’ı, Erdal Sarılar’ı ve yönetimin fotoğrafını paylaşıp tebrik edenler, şimdi adamları yerden yere vuruyorlar.

Sabır lazım değerli Yiğidolar sabır…

Ben takım çok iyi, çok güzel gidiyor demiyorum ki. Ama takımın yanında olmalıyız. Taraftar iyi gün dostu değil kötü gün dostudur. Her zaman takıma destek olmalıyız. Rıza hocanın da dediği gibi TARAFTAR 12. ADAM DEĞİL 1. ADAMDIR.

Şundan kimsenin şüphesi olmasın: TAKIMIMIZ TOPARLANACAKTIR!

Fatih Karagümrük maçı ile bu kötü gidişatın sona ereceğini düşünüyorum.

Bu sık maç trafiğinde takımın ve yönetimin her daim yanında olalım.

Şunu da unutmayalım “YÖNETİM TEPKİYİ HAK ETMİYOR…”

Kalın sağlıcakla…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?