Bitigen´mi Bitirip Giden Mi?

Yusuf Doğan

3 yıl önce

Bu sezon kendi sahamızda oynadığımız en iyi futbolu oynadık, ama yine kaybettik, bir penaltı kaçırdık, bir penaltımızı da yedi hakem efendi?

Aslında iyi başladık karşılaşmaya, 10. dakikaya kadar Galatasaray kalesine gittik, korner kulandık ama sonuç alamadık. 10. dakikadan sonra onlar oynadı biz seyrettik, ilk yarının sonlarına doğru kazandığımız penaltıyı kaçırınca soyunma odasına mağlup durumda gittik.

2. Yarı başlar başlamaz anlamsız bir şekilde 2. golü yedik, inanılmaz hatalarla, golden sonra rakip oynamaya devam etti biz seyrettik.

Taa ki 60. dakikaya kadar, şimdi biz oynuyoruz rakip seyrediyor, golü bulduk 2.´yi arıyoruz, ablukaya aldık Galatasaray kalesini ama olmadı, beraberlik golünü bulamadık ve yenildik?

Ligde bu sezon kazandığımız karşılaşmalar da dahil en iyi futbolu bu karşılaşmada oynadık, biraz şanslı olsak, hakem biraz adaletli olsa mutlaka puan yada puanlar alacaktık.

Kazansak veya berabere bitirebilsek takıma tekrar güven gelecekti, yine eskisi gibi olmaya başlayacaktık ama olmadı. Bu futbolla biraz da zor olacak gibi?

Olmamasının sebepleri belli, kalecimiz evlere şenlik, hoca niye değiştirmiyor kaleciyi anlamıyoruz, defansımız sürekli hata yapıyor, orta sahada Hakan geziyor geçen yıllardan çok uzak, Fayçal bütün sorumluluğu üzerine alıyor ama sürekli hata yapıyor,  Gradel aldığı bütün topları eziyor, ileride bir tek Yatabare sağa sola boş boş koşuyor. İşimiz çok zor bu sezon, eğer ara transfer döneminde bu yerleri dolduramazsak gerçekten çok zor?

Hakem adil olsaydı dedim doğru söylüyorum, bizim yaptığımız faullerde hemen sarı kart, rakibe yok, hızlı ataklarımızı avantaja bırakmada kesti, bu pozisyonlarda rakibe vermesi gereken kartları vermedi, Arda´nın dirseklerini es geçti, bize verdiği penaltı gözünün önünde oldu, hoca VAR´a gitti, gitmeden önce Hakan´a haksız sarı kart gösterdi, penaltı kaçtı, devam eden atağımızda hem penaltıyı vermedi, hem de kırmızı kartı... Güldü geçti?

Yazık hem de çok yazık, bu hakem Sivas´ta okudu, Sivas´ta hakem oldu, Sivas´ın ekmeğini yedi, hocam biz senden bizi tutmanı istemiyoruz adaletli olmanı istiyoruz, yazıklar olsun, hem de çok yazıklar olsun?

Teknik Direktör Rıza Çalımbay´da hakemden şikâyetçiydi, hakemlerin adil olmadığını söyledi, her maçtan sonra hakemleri suçlayan hocanın bu dili bırakması gerekir. Yöneticiler hiç konuşmuyor anlamak mümkün değil?

Milli maçlar nedeniyle lige ara verildi, yorgun olan takımımız için çok iyi oldu, inşallah aradan sonra takım biraz daha toplanır ve puanları almaya başlar?

YAZARIN DİĞER YAZILARI