İnancın Zaferi?

Yusuf Doğan

4 yıl önce

Erzurumspor karşılaşmasında 80 dakika futbol adına hiçbir şey yapamadan geçirdik, öyle ki Erzurumspor golü bulmasa maç berabere bitecek gibiydi.

Hele öyle bir ilk yarı oynadık ki ruh gibi, ne bir çalım, ne pozisyon ne kaleye bir şut...

Yok, Sivasspor bu değil, geçen hafta Alanyaspor´a yenildik ama bulduğumuz pozisyonları değerlendiremediğimiz için.

Bu hafta çok farklı bir 11 le sahaya çıktı takım, geçen haftaki Alanya maçında oynayan dört futbolcu yedekte, Erdoğan defansta, 2. yarı skora göre görev alan Yasin ilk on birde, böyle olunca hamle hakkımız maçın başında gitmiş oldu.

Ama 80. dakikadan sonra öyle bir Sivasspor var ki sahada, sürekli ayağa pas yapan, rakibe pres yapan, gol atmak için sürekli yüklenen bir Sivasspor var, takımı ateşleyen futbolcu Gradel yediğimiz golden dört dakika sonra çektiği enfes top direkte patlayan, takımımıza galibiyet getiren 2. golü kaydeden Gradel Sivasspor´a çok faydalı olacaktır.

Lig yeni başladı hazır değiliz Ankaragücü ile oynayıp 18 gün araya gideceğiz, bu arayı en iyi şekilde geçip hazır hale gelmeliyiz. Özellikle Avrupa kupası maçları çok önemli...

Bu sezon yaptığımız transferler henüz hazır değiller Max Gradel haricinde, inşallah verilecek arada bütün futbolcularımız hazır hale gelir.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada 2 maçta da gördük ki hazır değiliz, Ankaragücü maçından sonra verilecek arayı çok iyi değerlendirip lige ve Avrupa kupalarına çok iyi başlayacağız dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI