USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Bu bir hadsizliktir ?

?Bu bir hadsizliktir ?

?Bu bir hadsizliktir ?
27-05-2013 17:34
Google News


ERSAN ARSLAN

Kamu-Sen’den Memur-Sen Genel Başkanına öfke

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Sivas Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya ateş püskürdü. İlk olarak çözüm süreci ile ilgili sözleri üzerinden Gündoğdu’yu sert sözlerle eleştiren Karadağ, Gündoğdu’nun ‘Bırakın andımızı çocuklarımıza her gün koro halinde Fatiha suresini bile okutsanız tiksindirirsiniz’ ifadelerini ise, ‘gaflet, cehalet ve hadsizlik’ olarak değerlendirdi.

Karadağ; ‘Memur-sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 24.05.2013 Cuma günü Ağrı da yaptığı bir konuşmada ‘Çözüm sürecini hayvanlar bile anladı ama bazı insanlar hala anlayamadı’ demiştir. Aklınca, çeşitli nedenlerle bu sürece karşı olan milyonlarca vatandaşımıza hakaret etmeye çalışmıştır.

Ahmet Efendinin bu saçmalaması ilk değildir. Daha öncede Kızılcahamam da 4. İlçe temsilcileri toplantısında ‘Çocuklarımıza her gün andımızın koro halinde söyletilmesine son verilmelidir. Bırakın andımızı çocuklarımıza her gün koro halinde Fatiha suresini bile okutsanız tiksindirirsiniz’ deme gafletini, cehaletini ve hadsizliğini göstermiştir.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, kötü söz sahibine aittir ve kişinin hakaret ederken dahi kullandığı üslup ve seçtiği kelimeler, onun zekâsını ve kültürel seviyesini gösterir. Mevlana Celalettin Atamız; ‘Testide ne varsa dışına o sızar’ demiştir. Ahmet Gündoğdu’nun testi sinden (kalbinden ve beyninden) kötü şeyler sızmaktadır’

‘BAŞARISIZLIĞINI

ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR’

Gündoğdu’nun bu şekilde başarısızlığını örtmeye çalıştığını savunan Karadağ, Gündoğdu’nun sözlerinin bir muhatabının da Türkiye Kamu-Sen olduğunu belirterek, ‘Türkiye Kamu-Sen olarak çözüm-çözülme sürecini reddediyoruz’ dedi.

Karadağ, şu ifadeleri kullandı: ‘Ahmet Efendi asıl işi olan sendikacılığı beceremediği için bu tür saçma çıkışlarla başarısızlığını örtme çabasındadır. Ahmet Efendi ve başında olduğu Memur-Sen sendikacılığı hükümete dalkavukluk, yağcılık, sarı sendikacılık olarak algılayıp yaptığı için memurlar perişan olmuşlardır.

Bu ülkede; dünyanın en köklü devlet kültürüne sahip olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek için 30 yıldır her türlü vahşeti sergileyen, on binlerce askerimizi kahpe tuzaklarla katleden, öğretmenlerimizi bayrak direklerine asan, doktorlarımızı işkencelerle öldüren, beşikteki bebeklere kadar kıymaktan çekinmeyen katillerle masaya oturulmasını ve pazarlık yapılmasını kabullenemeyen milyonlarca vatandaşımız bulunmaktadır. Türkiye Kamu-Sen de bu sürece benzer gerekçelerle mesafeli yaklaşmakta; suçluların cezasını çekmeden ellerindeki şehit kanlarıyla, ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaşmasının, terörist başının serbest bırakılması ve milli devlet yapımızın federalizme dönüştürülmesi üzerine pazarlıklar yapılmasının doğru olmadığını, böyle bir sürecin vatanımızın korunması, milli birliğimizin bozulmaması için canlarını vermiş şehitlerimizin kemiklerini sızlattığını, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi derinden yaraladığını ifade etmektedir. Dolayısı ile malum konfederasyon başkanının sözlerinin muhataplarından bir tanesi de Türkiye Kamu-Sen’dir. Türkiye Kamu-Sen olarak çözüm-çözülme sürecini reddediyoruz.’

A’RAF SURESİ İLE CEVAP…

Gündoğdu’nun Fatiha suresi ile ilgili kullandığı ifadeleri sert sözlerle eleştiren Karadağ, art arda sorular yöneltti ve ‘sen Türk değil misin?’ dedi.

Karadağ; ‘Ahmet Efendi ye aşağıdaki soruları sorma hakkını o saçma sözleriyle kendisi vermiştir.

Biz de soruyoruz; Andımızdan ve andımızın sonunda ki ‘ne mutlu türküm diyene’ sözünden ‘tiksindiğini’ söylüyorsun. Sen Türk değil misin? Türk değilsen hangi millettensin?

O ‘tiksindiğin’, İslam’a 1200 yıldır şan ve şerefle hizmet eden Türk Milleti olmasaydı senin adın ‘Ahmet’ olur muydu? İslam’ın 1200 yıllık hizmetkârı, tebliğcisi necip Türk milleti olmasaydı sen Müslüman olabilir miydin? Biz Kuran-ı Kerimi ( Dua ve Sureleri) medreselerde, camilerde, Kuran kurslarında hep bir ağızdan 1200 yıldır okuduğumuzu yoksa bilmiyor musun?

Kur’an kurslarında, medreselerde, camilerde çocuklarımıza harfleri mahreçlerini, tecvitle okunuşunu uygulamalı olarak Sübhaneke ile Fil suresi arasındaki duaları koro halinde okutarak öğretildiğini bilmiyor musun?

 Biz 1200 yıldır camilerde kuran kurslarında koro halinde tecvitle uygulamalı olarak Fatiha suresini okuyor ve okutuyoruz. Bundan niçin tiksiniyorsun? Andımızdaki ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ den ‘tiksindiğini’ söylüyorsun. Necip Türk Milleti ve Türk Devleti olmasaydı sen bu konumda olabilir miydin? Kur’an’dan (koro halinde Fatiha’dan) ‘tiksinti’ sözünden dolayı Allah’tan af ve mağfiret dilemen, imanını tazelemen gerekmez mi?

Biz insan olduğumuz için çözüm-çözülme sürecini anlamadık deme hakkını bize vermiş olmadın mı? Çözüm çözülme her neyse bu sürece destek verenlere senin tabirinle ‘hayvan mı demek istiyorsun?’ Akil Herif olarak gittiğin illerde saçmalamak zorunda mısın? Senin üyelerinin içinde de yüz binlerce insan bu çözüm çözülme sürecini anlayamadı. Onları insan mı, hayvan mı olarak addediyorsun?

Bütün bu saçmalıkları yani yüce dinimize kitabımız Kur’an’a hakareti ve İslam’a 1200 yıldır hizmet eden Necip Türk Milletinin kahır ekseriyetini hayvan addedilmesi ve çözüm müdür, çözülme midir? Sürecini anlamadık anlamıyoruz ve reddediyoruz. Buradan Allah’ın ayeti ile Ahmet Efendiye cevap veriyoruz; ‘İçimizde ki beyinsizler yüzünden bizi helak etme Allah’ım’ (A’RAF-155)’dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!