USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yiğidoya Yiğit Sponsor Aranıyor

Yiğidoya Yiğit Sponsor Aranıyor

Yiğidoya Yiğit Sponsor Aranıyor
01-06-2016 09:17
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Geçen sene 1 Haziran’da Sivas’ın en önemli markası Sivasspor’a 1 yıllığına isim sponsoru olan Medicana Sivas hastanesinin isim sponsorluğu bugün sona erdi.

Kırmızı-beyazlı takımın bu sezon kötü bir grafik çizerek PTT 1. lige düşmesi ve Süper Lige geri çıkması için büyük destek gerekirken, Sivasspor’a bu zorlu süreçte büyük destek gerekiyor.

Sivas’ın en önemli markası olan Sivasspor’a, önemli ve büyük katkı sağlayacak ‘Yiğit’ sponsor aranırken, ilimizin önde gelen iş adamlarının destek vermesi bekleniyor.

MEDİCANA İSİM

SPONSORU OLMAYACAK

Geçen sene 1 Haziran’da kulüp tesislerinde yoğun katılımla düzenlenen törenle Sivasspor’un isim sponsorluğu için 1 yıllık imza atan Medicana Sivas hastanesinin bu sezon için de isim sponsoru olmayacağı, sözleşmeyi yenilemeyeceği öğrenildi.

İL PROTOKOLÜNDEN VE İŞ

ADAMLARINDAN DESTEK BEKLENİYOR

Takımın bu zorlu döneminde tüm Sivas’lı iş adamları ve il protokolünden, Sivas’ın önemli ve değerli markası olan Sivasspor için destek bekleniyor. Sivasspor’un yeniden gelecek sezon süper lige çıkması için büyük bir destek yapılması beklenirken, isim sponsorluğu için de en kısa sürede büyük bir destek yapılması bekleniyor.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Temsilcimiz Sivasspor’un ligden düşmesi tüm şehri derin üzüntüye boğarken, yeniden süper lige çıkması içinde destek zamanı geldi. İl protokolünün, ve iş adamlarının büyük desteğiyle ve yardımıyla Sivasspor’un gelecek sezon yeniden Süper Lig’de mücadele etmesi de en büyük umutlar arasında yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!