USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spor Medyası İftarda Buluştu

Spor Medyası İftarda Buluştu

Spor Medyası İftarda Buluştu
24-06-2016 10:32
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas şubesi tarafından Sivas’ta spor medyasında görev yapanlar iftar yemeğinde buluştu.

Merkezdeki Hammam Cafe’de gerçekleştirilen iftar programına Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Ali İzgi, gazete imtiyaz sahipleri ve muhabirleri, ajans temsilcileri ve televizyonda spor programı yapan temsilciler katıldı.

Sıcak ve hoş bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında ezanın okunmasıyla davetliler oruçlarını açtı.

İftar yemeğinin yenmesinin ardından gazeteci İsmet Yıldırım tarafından yemek duası yapıldı.

TSYD İL TEMSİLCİSİ ÇAĞLAYAN: ‘İFTAR

SOFRASINDA BİR ARADA OLMAK İSTEDİK’

Programında açılış konuşması yapan TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi; ‘11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi idrak ediyoruz. Bugün gerçekten de hani derler ya ‘Karda, yağmurda, çamurda’ her zaman müsabakaları izleyip, müsabakaları tarafsız objektif bir şekilde kamuoyuna aks ettirmede çaba sarf eden basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelip, iftar sofrasında bir arada olmak istedik. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Allah böyle hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde ramazanlar nasip eylesin diyorum.’

MÜDÜR KILIÇ: ‘EN KÖTÜ

GÜNÜNÜZ BÖYLE OLSUN’

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salim Kılıç da, iftar programına davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘Bu mübarek ayın münasebetiyle böyle güzel bir organizasyon yapan TSYD Sivas temsilciğine teşekkür ediyorum. En kötü gününüz böyle olsun. Spor basını olunca konumuz öncelikle Sivasspor oluyor. Biz kendimizi bu sene PTT 1. liginde misafir olarak görüyoruz. Sivas’ın bu yönetim kadrosuyla bunun üstesinden geleceğini ve tekrar süper lige çıkacağına ben yürekten inanıyorum. Belediyespor’a da aynı temennide bulunuyorum, inşallah oda bu sezon bir üst lige çıkar. Sivas’ın marka değeri Sivasspor’dur’ dedi.

BAŞKAN VEKİLİ SARILAR: ‘HER

ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLDUNUZ’

Sivasspor Kulübü Başkan vekili Erdal Sarılar da, böyle bir programı organize eden TSYD İl Temsilciğine teşekkür ederek; ‘Ramazan münasebetiyle bizi bir araya getiren TSYD Şube başkanı Kemal ağabeyime teşekkür ediyorum. Salim Kılıç’a da Sivasspor’a verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyespor’a da başarılar diliyorum. İnşallah onlarda PTT 1. ligine çıkar ve beraber buluşmayız. Spor medyasında görev yapan sizlere de çok teşekkür ediyorum. Her zaman destekçimiz oldunuz’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TUNAHAN: ‘BİRLİĞİMİZ VE

BERABERLİĞİMİZ DAHA DA ARTSIN’

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan da, Ramazan ayının öneminden bahsederek; ‘Böyle bir organizasyon için TSYD Sivas Şubesine teşekkür ediyoruz. Bu iftar yemeğinin birliğimizi ve beraberliğimizi daha da artırsın temennisinde bulunuyorum. Sivasspor konuşulurken, Sivas Belediyespor biraz gölgede kalıyor. Gündemimiz gerçekten Sivasspor’un yeniden süper lige çıkması. Bizimde temennimiz arzumuz o. Başkanımla da şakayla karışık söylüyoruz, PTT 1. ligi boşaltın biz geliyoruz. Sivasspor layık olduğu, hak ettiği yere çıksın diyoruz’ dedi.

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ YÜKSEL: ‘BU TÜR

BİRLİKTELİKLERE HER ZAMAN ÖNEM VERMİŞİMDİR’

BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel ise 20 yıla yakın gazetecilik yaptığını dile getirerek bu tür organizasyonlara önem verdiğini söyledi. Müdür Yüksel; ‘Değerli başkanlarım gibi bende Kemal ağabeye çok teşekkür ediyorum. 20 yıla yakın gazetecilik yapmış birisi olarak bu tür organizasyonlara her zaman önem vermişimdir. Birliktelik açısından, Sivas açısından bu tür birlikteliklerin önemli olduğu kanısındayım. Gerçekten Sivasspor, PTT 1. ligde çok ciddi mücadele edecek. PTT 1. ligden Süper lige çıkmak, süper ligde kalmaktan daha zor. Bunu çok iyi bilenlerdenim. Onun için artık geçmişe bakmadan, bundan sonra özellikle bu sezon süper lige çıkması için takımın ve şehrin kenetlenerek takıma destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu sene çok önemli. Sivasspor’un ekonomik anlamda çok desteği olmadığını biliyorum. Bu sene olmazsa olmazıdır Sivas’ın. Sivaslıların ne olursa olsun takımlarına destek vererek bu sene süper lige çıkarması gerektiğini düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

İŞ YERİ SAHİBİNE PLAKET VERİLDİ

İftar programında emeği geçen Hammam Cafe işletmecisi Mesut Şahin’e TSYD Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan plaket takdim etti. Şahin, ise Çağlayan’a teşekkür ederek, her zaman dükkanının kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Programın sonunda günün anısına spor medya mensupları ve kulüp başkanları ile herp beraber toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!