USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?PTT 1. Liginde Misafiriz?

?PTT 1. Liginde Misafiriz?

?PTT 1. Liginde Misafiriz?
28-06-2016 12:33
Google News


OĞUZHAN SARZEP

PTT 1. lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Osman Özköylü ve yardımcıları nezaretinde günde çift idmanla hazırlanan kırmızı-beyazlılar, çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Özköylü, spor muhabirlerine açıklamalarda bulundu.

‘BURADA OLMAK BİZİM

İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS’

Sivasspor'da çalışıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden teknik direktör Özköylü, şunları söyledi; ‘Sivasspor gibi büyük ve Türk futboluna önemli hizmetler etmiş bir kulüpte görev almaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Sivasspor her futbolcunun, teknik adamın çalışmayı hayal ettiği bir kulüp. Gerek tesisi, gerek kurumsal yapısı ile Türkiye'de parmakla gösterilecek çok ender kulüplerden bir tanesi. Tabi ki burada olmak da bizim için büyük bir şans. İnsanlar şansı kendisi yaratır. Biz şuan burada Sivasspor'un teknik direktörü isek bu da tabi bizim geçmişte teknik adam olarak ortaya koyduğumuz performansın bir ürünüdür. İnşallah Sivasspor'un bize, bizim de Sivasspor'a katacak çok şeyimiz olacak. Beraber bu birlikteliği organize edip şehrimizin, camiamızın katkıları ile beraber çok başarılı, güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.’

‘SÜPER LİG'E TEKRAR GERİ DÖNDÜRMEK

İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK’

Sivasspor'un PTT 1. Lig'inde misafir olduğunun altını çizen Özköylü, ‘Geçmiş sezonda yaşanan hadiseleri, hatıraları hiçbir şekilde düşünmeyeceğiz. Geçmişten bir takım dersler çıkartacağız. Bu sene burada yapılması gerekenler doğru planlanacak. O planlamayı da imza attığımız günden beri ortaya koyduk. Başkanımız bu konuda her türlü özgürlüğü bize tanıdı. İnşallah bu güzel şartları en güzel şekilde kullanıp Sivasspor'u bu sene olması gereken yere Süper Lig'e tekrar geri döndürmek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah çok güzel bir kamp süreci geçirip, ligde çok iyi futbol oynayan bir takım oluşturacağız’ dedi.

‘1-2 TANE TRANSFER YAPACAĞIZ’

Teknik direktör Özköylü, takıma takviye transfer yapacaklarını ifade ederek; ‘Benim de teknik adam olarak bir felsefem vardır; her zaman oyunu forse eden, topu ayağında tutan, rakibe çok fazla fırsat vermemeye çalışan bir oyun sistemimiz var. Çok kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Yabancısından yerlisine kadar. Yeni transfer ettiğimiz oyuncularla birlikte çok iyi bir kadro oluşturduk. Belki bu süreçte 1-2 tane transfer yapmamız söz konusu olacak. Tabi ki bu elimizdeki yabancı oyuncuların durumuna bağlı olarak değişecek. 8 tane yabancı oyuncumuz var. PTT 1. Lig'de 5 tanesini kullanabiliyorsunuz. Gitmek isteyen oyuncular var, kulübün bu yönde beklentisi olan oyuncular var. Kalacak oyuncularımız var. Ben teknik adam olarak her oyuncunun kalmasını isterim. Ama bunun belli bir mali külfeti var. Bu tamamen kulübün tasarrufundadır. Kulübün şartlarını kabul edip burada kalmak isteyen her oyuncu başımızın tacıdır. Bir haftalık süreçte onların da durumu netleşecek. Gidecek oyuncuların durumuna göre transferle alakalı hamle yapabiliriz’ dedi.

‘SEZON SONUNU MUTLU BİTİRECEĞİZ’

Sivasspor'un kadrosuna kattığı isimleri paylaşan Özköylü, ‘Ahmet Cebe Akhisarspor’dan geldi. Süper Lig tecrübesi olan hem kişilik olarak hem oyuncu karakteri olarak önemli bir oyuncu. Kerim Avcı, Balıkesirspor'dan transfer ettiğimiz bu lig için çok önemli isimlerden bir tanesi. Ben özellikle transferinin yapılmasını istedim. Sağ olsunlar başkanımız ve yöneticilerimiz de gerekli anlayışı göstererek transfer ettik. Hasan Hatipoğlu'nu Boluspor'dan transfer ettik stoper mevkiinde oynuyor. Cenk'i Anadolu Üsküdar'dan transfer ettik. Ergin Keleş'i zaten söyleyeme gerek yok. Bu lig için çok önemli oyuncu. Benim hep çalışmak istediğim bir oyuncuydu. Bu sene Sivasspor forması altında olacak inşallah. Onlar bize çok önemli katkılar yapacak, biz de onlara çok katkı yapacağız. Sonu şampiyonlukla bitecek bir sezonu hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum’ ifadelerini kullandı.

‘SİVAS’TA 2 TANE HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ’

Takımın kamp programı hakkında da bilgi veren Osman Özköylü, ‘Kampımızı yurt içinde yapacağız. Bayrama kadar buradayız. 4'ün de bir antrenman yapacağız. Arefe günü izin vereceğiz arkadaşlara. 3 günlük bayram izninin ardından ayın 8'inde yeniden Sivas'ta toplanacağız. Temmuz'un 20'sine kadar Sivas'ta çalışacağız. Daha sonra 2 günlük iznin ardından Ankara Kızılcahamam'da toplanacağız. 13 gün orada bir çalışma süremiz olacak. Sonrasında Sivas'a dönerek burada olacağız. İklim ve hava şartları, saha şartları, tesis şartları bence gidebileceğiniz en iyi kamp yerinden daha iyi. Gereksiz bir maliyete de hiç gerek yok. Kızılcahamam'a gitmemizin tek nedeni de hazırlık maçları. Sivas'ta 2 tane hazırlık maçımız olacak. Takımlar belirlenecek’ dedi.

‘TARAFTARLARIMIZ ENDİŞE ETMESİN’

Özköylü, son olarak yeni sezonda taraftarlarını heyecanlandıracak bir takımın sahada olacağını dile getirerek; ‘Ligin sonunda bu heyecanını mutluluğa dönüştürecek, başarılı olacak ve Allah'ın izniyle şampiyon olup yeniden Süper Lig'e çıkacak bir Sivasspor olacak. Geçen sezon kötü bir sezon geçirildi. Ama geçen sezonu hiçbir şekilde hatırlamayalım. Tüm taraftarlarımız endişe etmesin. Çok iyi bir takımımız ve teknik ekibimiz var. Başarıyı hep birlikte yakalamak için onların desteğine ve duasına ihtiyacımız var. Hep beraber o sinerjiyi oluşturduğumuz zaman dağları da yıkarız, Süper Lig'e değil, Avrupa kupasına da gideriz. Ama bu sabırla olacak işler. Aceleciliğe hiçbir zaman yer yok. Sivasspor taraftarı Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş taraftardır. Bu halk takım düştüğü halde alkışlayabiliyorsa bu takıma bu kulübe sevgisini göstermiştir diye düşünüyorum. Bu sevginin ve desteğin daha büyüğünü biz onlardan bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!