USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seçmeler sona erdi

Seçmeler sona erdi

Seçmeler sona erdi
18-06-2013 16:18
Google News


RUHİ DEMİR

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde gerçekleştirilen seçmelere Sivas ve çevre illerden gelen sporcular katıldı. 4 Eylül Belediyespor teknik direktörü Alaeddin Çiçek, seçmelere gelen genç yetenekleri yakından izledi.

Futbolcu seçmelerine yaklaşık 60 sporcu kayıt yaptırdı ve seçmelerde 7 sporcu beğeni aldı. Beğenilen lisanslı futbolcular ve A2 takımından seçilen sporcular için 3 Temmuz 2013’de yeniden performans değerlendirmesi yapılacak.

4 Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaeddin Çiçek, genç, geleceğe yakalamak için inançlı, tempolu ve azimli oyuncu grubu aradıklarını dile getirerek şunları kaydetti; ‘Transferlerde, öncelikle içeride kalmasını istediğimiz oyuncularımız var. Onları belirledik. Geçen yıl  beş kontenjanımız vardı. Geçen yıl yaş grupları itibariyle altı yedi tane kontenjan düşen arkadaşlarımız oldu. Bazı arkadaşlarımızla zorunlu olarak yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Böylece kadroda bir boşalma söz konusu olacak. Bir iki tane arkadaşımızla da gelişme kayıt etmediği için yollarımız ayrıldı. Hemen hemen geçen seneki kadromuzun % 65 inin yenilenmiş olacak. Genç, geleceğe yakalamak için inançlı, tempolu ve azimli oyuncu grubu bulmaya çalışıyoruz. Tespit etmiş olduğumuz oyuncularımız var. Bunlarla  ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız 8 Temmuz’da Sivas’ta toplanacak  ve çalışmalarımıza başlayacağız’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!