USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yıldızlar dereceyle döndü

Yıldızlar dereceyle döndü

Yıldızlar dereceyle döndü
24-06-2013 15:46
Google News


RUHİ DEMİR

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Genç bayan ve erkekler müsabakalarında normal lig etabını şampiyon olarak tamamlamalarının ardından geçtiğimiz haftalarda 4 ayrı grup merkezinde yarı final mücadelelerinde boy gösteren takımlar bu kez Türkiye Şampiyonluğu için ter döktü.

Yarı final elemelerinde dereceye girmeyi başaran 12 takım Eskişehir’de düzenlenen final elemelerinde kozlarını paylaştı.

Yıldızlar Hentbol Yarı Final mücadelelerinde birbirinden iddialı maçlar çıkartarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırmayı başaran 4 Eylül Belediyespor bayan hentbol takımı, bir haftadır devam eden şampiyonada ilimizi başarıyla temsil etti. İlk maçta Elazığ Gençlikspor’u 20 sayı farkla geçen ve ardından İzmir Kemalpaşa’yı 29-20’lık skorla deviren Sivas temsilcisi, çapraz maçlarda İzmir Büyükşehir Belediyespor’u rakibini 35-21 yenerek Türkiye Şampiyonası’nda son 4 takım arasına girmeyi başarmıştı.

İlk tur elemeleri ve çapraz maçlardaki başarılı performansını final mücadelelerinde devam ettiremeyen Sivas kafilesi ilk maçta İstanbul Emniyetspor’a boyun eğdi ve ardından Antalya Sakızoğlu Belediyespor karşısında 3.’lük maçına çıktı. Bu maçta da rakibine yenilmekten kurtulamayan 4 Eylül Belediyespor, bir hafta boyunca devam eden mücadeleleri 4.’lükle tamamladı.

Şampiyonluk kupasını Ankara Yenimahalle Belediyespor’un kaldırdığı şampiyonada, İstanbul Emniyetspor ikinci, Antalya Sakızoğlu Belediyespor ise üçüncü oldu. Dev şampiyonayı dördüncü tamamlayan 4 Eylül Belediyespor, bu sonuçla önümüzdeki yıl düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na direk finalden başlama şansını elde etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!