USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yiğido tarih yazacak

Yiğido tarih yazacak

Yiğido tarih yazacak
25-06-2013 15:17
Google News


OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Sivasspor’un başına getirilen dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos için taraftarların nabzını tuttuk. Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’a taraftarlar dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’u Sivasspor’un başına getirdiği için teşekkür ederken, taraftarlar Başkan Otyakmaz’a sevgi selinde bulundu.

Yeni sezonda çok hırslı bir Sivasspor istediklerini belirten taraftarlar transferlerinde çok iyi olmasını istiyor. İRADESPOR olarak taraftarların sezon öncesi nabzını tuttuk. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz  ve Teknik Direktör Roberto Carlos’a çok güvendiklerini ve bu sezon Sivasspor’un istenilen başarıyı elde edeceğine inandıklarını dile getiren taraftarlar ‘Sezon öncesinde heyecanlıyız.Sivasspor bu sezon ligde tarih yazacak buna inanıyor ve güveniyoruz’dediler

Vahit Atalay Tokmak – Öğrenci; ‘Roberto Carlos’un Sivasspor’un başına gelmesi sadece Sivas’ta değil tüm Dünya da bir yankı oldu. Sivasspor böylece belli bir kitlelere ulaşmış oldu. Sivasspor sadece Türkiye’de değil Dünyaca ünlü kulüpler arasına girmeyi hak kazandı diye düşünüyorum. Dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos futbolculuk kariyerinde Real Madrid gibi büyük ve önemli bir takımda oynamış. Brezilya milli takımının sol bekiydi. Roberto Carlos’un çok iyi bir futbolculuk kariyeri vardı. İnşallah teknik direktörlük kariyeri de futbolcu kariyeri gibi başarılı olur. Yeni sezonda Sivasspor açıkçası defansif değil daha çok ofansif topu ayağa yapan ve pas yapan bir başarılı Sivasspor bekliyoruz. Takımımız transferden çok alt yapıya önem verse daha iyi olur. Çünkü transferlerle büyük bir takım olabileceğine inanmıyorum. Ancak alt yapı sağlam olursa yeni sezonda daha iyi bir Sivasspor izleyebiliriz. Ancak Roberto Carlos’un Sivasspor’a çok şey kazandıracağından eminim. Taraftarımız hiçbir zaman desteğini eksik etmesin. Özellikle de yeni sezonun ilk maçında tüm stadyumu dolduralım. Ve böyle hep dolu olarak sezonu kapatalım. Carlos’un takımımızı iyi yerlere getireceğini umuyoruz. Tüm Dünyaya adımızı duyurdu buradan Teknik Direktörümüz Roberto Carlos’a çok teşekkür ediyoruz. Ve Başkanımız Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere yardımcılarına da dünyaca ünlü Roberto Carlos’u getirdiği için teşekkür ediyorum. Şimdiden herkese başarılar diliyorum’ dedi.

Recep Asarkaya – Esnaf (Nargileci): ‘Öncelikle Sivassporun başına dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos geldiği için çok mutluyuz. Sivas’a ve Sivasspor’a çok şeyler katacağından eminiz. İlk kez Sivas’ta teknik direktörlük görevi yapacak. Roberto Carlos’un bu görevinin çok başarılı geçeceğini düşünüyorum. Başta Başkanımın Mecnun Otyakmaz ve teknik heyetine buradan teşekkürlerimi sunuyorum Roberto Carlos’u Sivasspor’un başına getirdiği için. Sivassporun yeni teknik kadrosunu çok beğendik ve çok iyi işler başaracağına inanıyorum. Bu sene çok farklı bir Sivasspor göreceğiz. Teknik Direktörümüz Roberto Carlos’un yetenekli, genç, hızlı ve hırslı oyuncular alacağına inanıyorum. Ve çok güzel transferler bekliyorum. Buradan eski Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay’a da teşekkür ediyorum. Ve Sivas ve Sivasspor camiasına başarılar diliyorum’ dedi.

Muzaffer Taşdemir – Esnaf (Lastikçi); ‘Başkanımız Mecnun Otyakmaz çok güzel bir hoca getirdi. İnşallah her şey çok iyi olur. Dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos hocamız geldiği gibi birazda futbolcu getirirse çok güzel olur. Ancak Sivas halkı Sivasspor’un desteğini çekmesin. Bizim bugün beş tane milletvekilimiz var bunlarda el atsın. Valimiz var, Belediye Başkanımız var, Emniyet Müdürümüz var bunlarda yardımcı olsun. Bizde esnaflar olarak yardımcı olalım Sivas’ı ve Sivasspor’u yalnız bırakmayalım. Biz buradan Başkanımız Mecnun Otyakmaz’a teşekkür ediyoruz iyi bir hoca getirdi. Eski Teknik Direktörümüz Rıza Hocaya da çok teşekkür ediyoruz bizim takımımızı buraya kadar getirdi. Rıza hocayı da unutmamak gerekiyor. Başkanımız çok güzel oyuncular getireceğine inanıyorum. Bizim başkanımız kesinlikle herkesin oyuncusundan daha iyi ve tecrübeli oyuncular getirir. Sivasspor’a desteğimizi arkasından çekmediğimiz sürece Sivassppor çok iyi yerlere gelebilir. Dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos geldi ancak biz hocamızdan şampiyonluk bekliyoruz’ dedi.

Mustafa Şahin – Esnaf (Bakkal); ‘Dünyaca ünlü adam Roberto Carlos takımımızın başına geldi öncelikle hayırlı olsun diyoruz. İnşallah çok iyi sonuçlar alırız. Roberto Carlos güvendiğimiz biridir. Temennimiz Sivasspor’un daima birinci ligde kalıp üç büyükler veya dört büyükler diye anılmasıdır. Yeni sezonda yapılan transferlerden dolayı çok iyi bir sonuç alacağımızdan eminiz. Teknik direktörümüz Roberto Carlos çok iyi ve yetenekli bir futbolcular getireceğinden eminiz. Sivasspor’a her zaman destek olalım. Desteği hiçbir zaman bırakmayalım. Yeni sezonda çok iyi bir Sivasspor olacağından eminiz. Hocamız çok iyi oyuncular getirecek ve bizler bunun bilincindeyiz. Mecnun Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir yıldızı takımımızın başına getirdiği için. Yeni sezonda hocamızdan takımımızı şampiyon yapmasını istiyoruz. Ve Sivas’a hayırlı olsun diyorum’ dedi.

Ramazan Koç – Emekli; ‘Öncelikle Sivas’a ve Sivasspor camiasına hayırlı olsun diyorum. Dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’u takımımızın başına hoca olarak getirdiği için Başkanımıza ve yardımcılarına buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezonun gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir merak içerisindeyiz. Hocamız karşımıza nasıl bir takım çıkaracak diye. Ancak Teknik Direktörümüz Roberto Carlos’un yetenekli ve hızlı oyuncular alacağından eminiz. Şunu biliyoruz ki Sivas’a ve Sivasspor camiasına çok şey kazandıracak. Bazı güzel oyuncularımız gitti ancak bunların yerine daha iyilerini getireceğinden eminiz. Sivasspor’a herkes destek olsun. Başkanımız çok iyi birini takımımızın başına getirdi. Ve Hocamız Roberto Carlos Sivas’ın adını tüm Dünyada duyurdu. Bu bizim için çok önemli bir şey. Ve şimdiden Sivasspor camiasına başarılar diliyorum’ dedi.

Nurettin Yiğit – Esnaf (Lokantacı); ‘Öncelikle Sivasspor yöneticilerine çok çok teşekkür ediyorum. Değerli bir futbolcumuzu, değerli bir hocamızı Sivasspor’un başına getirdi. Halkımızın gözü aydın olsun diyorum. Ve böyle bir ünlü yıldızla çalıştığımız için çok mutluyuz. Yeni sezonda nasip olursa Teknik Direktör Roberto Carlos’un da sayesinde yönetiminde sayesinde futbolcularımızın da cesaretiyle Sivasspor’un en kötü şartlar da sezonu ikinci veya üçüncü olarak kapatacağından eminim. Çok güzel bir transferlerimiz var. Şimdiye kadar hiç kimsede olmayan transferler gerçekleştireceğiz. Türkiye deki en güzel futbolcular bizim takımımızda. Yakında Sivasspor şimdiye kadar gerçekleştirdiği en güzel transferleri gerçekleştirecek. Hocamızın da sayesinde çok güzel bir takım ortaya çıkacak. Yeni sezonun sabırsızlıkla bekliyoruz. Sivasspor’un adı her gün gazetelerde çıkacak. Tüm Dünya adımızı duyacak. Bundan dolayı Başkanımıza ve yardımcılarına çok teşekkür ediyor şimdiden başarılar diliyorum’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!