USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yumruklar Şırnak´ta çalışacak

Yumruklar Şırnak´ta çalışacak

Yumruklar Şırnak´ta çalışacak
27-06-2013 14:11
Google News


KAAN KARAGUŞ

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan Üst Minikler Türkiye Şampiyonası bugün Şırnak’ta start alacak.

Şırnak Gençlik Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda 13-14 yaş gruplarındaki boksörler ter dökecek. 16 ayrı sıklette düzenlenecek müsabakalara 60’a yakın ilden yüzlerce sporcu katılacak. 1 buçuk dakikalık 3 set üzerinden yapılan mücadeleler, 4 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Sıkletlerinde dereceye girmeyi başaran sporculara ve takımlara ise ödül töreni düzenlenecek.

SİVAS’TAN 15 SPORCU

Gerek ulusal, gerekse uluslar arası anlamda alınan başarılı sonuçlarla Türk boks tarihinde hatırı sayılır bir yer edinen Sivaslı boksörler, Şırnak’ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası için geri sayıma geçti.

Bir süredir hazırlıklarını Antrenörler Oğuzhan Karaoğlan, Savaş Aslan, Hamit Kaya ve Halil Yiğit nezaretinde sürdüren Sivas ekibi, bir hafta sürecek müsabakalara 15 sporcu ile katılacak. Yaklaşık 3 aydır zorlu şampiyonanın hazırlıklarını aralıksız sürdüren sporcular, dün sabah saatlerinde karayolu ile Şırnak’a hareket etti. Bugün yarışma tartılarını yaptıracak Sivas ekibi, yarın sabah saatlerinde ilk maçlarına çıkacak.

Müsabakalar öncesinde açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve aynı zamanda milli takım antrenörlüğü görevini yürüten Oğuzhan Karaoğlan, Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Tokat’ta düzenlenen iller arası dostluk turnuvasından 9 altın, 4 gümüş madalya çıkartarak, rakiplerine fark attıklarını hatırlatan Karaoğlan, aynı başarıyı bu kez Şırnak’ta sergileyeceklerini ifade etti.

KAZANAN KAMPA

Antrenör Karaoğlan, toplam 16 sıklette düzenlenecek müsabakalarda dereceye giren sporculara kamp hakkı doğduğunu söyledi.

Sporcuların bu yıl düzenlenecek Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’na gidebilmesi için mutlaka Türkiye Şampiyonası’ndan başarıyla çıkması gerektiğini sözlerine ekleyen tecrübeli antrenör, müsabakalara katılacak tüm sporculara ise başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!