USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Sivasspor´un Geleceğini Hazırlıyoruz?

?Sivasspor´un Geleceğini Hazırlıyoruz?

?Sivasspor´un Geleceğini Hazırlıyoruz?
27-06-2013 17:26
Google News


KAAN KARAGUŞ

Daha güçlü bir kadroyla yeni sezona ‘merhaba’ demenin hesaplarını yapan Sivasspor'da transfer çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor.

Takıma katmayı düşündüğü oyuncuların ismini sır gibi saklayan Teknik Direktör Roberto Carlos, dün akşam saatlerinde kurmaylarıyla İstanbul'da bir araya geldi.

Bir süredir yurt dışında birçok ismi yakın markaja alan Brezilyalı teknik adam Carlos, yardımcı antrenör Cesar Domingos ve yurt içindeki transfer çalışmalarını yürüten Murat Erdoğan, kırmızı-beyazlı yönetime raporlarını sundu. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde düzenlenen transfer zirvesinde, Avrupa liglerinde mücadele eden ve ismi sır gibi saklanan 4 ismin ön plana çıktığı öğrenildi.

Öte yandan twitter hesabından umut dolu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Carlos; ‘Hayatımda yeni bir aşama başlıyor Ben ve ekibim gelecek sezon önemli hedeflere ulaşmak için çalışacağız.' dedi.

Takıma dahil olacak isimlerle ilgili çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiğini sözlerine ekleye Brezilyalı yıldız; ‘Burada Sivasspor'un geleceğini hazırlıyoruz. Başkan ile konuşuyoruz. Her şey yoluna girecek. Taraftarlarımız yeter ki bize inansın ve bizden desteklerini eksik etmesin’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!