USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Carlos´a tam not

Carlos´a tam not

Carlos´a tam not
04-07-2013 14:36
Google News


KAAN KARAGUŞ

Yeni sezon hazırlıklarının startını veren Sivasspor’da, futbolcular bir bir sağlık kontrolünden geçti.

2012-2013 futbol sezonun sona ermesinin ardından futbolculara verilen 45 günlük izinde dün itibariyle sona erdi. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde ilk antrenmanına çıkan kırmızı-beyazlılar, dün sabah saatlerinde sağlık kontrolleri nedeniyle Özel Anadolu Hastanesi’nin yolunu tuttu.

Aralarında Aatif Chahechouhe, Jakup Navratil, Milan Cerny, Abdulkadir Özgen, Cihan Özkara, Kaan Kılcı, Hakan Arslan, kaleci Korcan Çelikay ve Sivasspor’un pilot takımı olan Üsküdar Anadolu’dan transfer edilen Ahmet Aras’ın da bulunduğu 9 kişilik futbolcu kafilesi ilk olarak kan tahlili verdi.

Daha sonra iç hastalıklar, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayeneleri gerçekleştirilen futbolcular, son olarak yapılan efor testlerinin ardından kulüp tesislerinin yolunu tuttu.

Yaklaşık 3 saat süren sağlık kontrolünün ardından yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulunan kaleci Korcan Çelikay, takım olarak hedeflerinin üst sıralar olduğunu ifade etti.

Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos ile yepyeni bir sayfa açtıklarını söyleyen deneyimli file bekçisi; ‘Yeni bir hoca ile sezona başladık. Yeni bir takım olacak. Çünkü geçen seneden birçok arkadaşımızla yollar ayrıldı ve bugün yeni bir takım oluşturuluyor. Hem yönetimimiz, hem de teknik heyetimiz bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizde yeni arkadaşlarımız geldikten sonra birbirimize uyum sağlayıp, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tabi uyum süreci biraz zaman alabilir. Ama ne olursa olsun lige iyi bir şekilde başlayıp, ligi geçtiğimiz sezonlardan daha iyi yerlerde bitirmek için uğraşacağız’ dedi.

Son olarak Teknik Direktör Carlos’un futbolculuk kariyeri ile ilgili övgü dolu sözler sarf eden Çelikay; ‘Futbol hayatında çok başarılı bir futbolcuydu. Şuanda teknik adamlığa adım atıyor. Ben Sivasspor için çok iyi olacağına inanıyorum. İnşallah her iki taraf için hayırlı olur’ dedi.

‘PERFORMANSIMIZIN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ’

Sağlık kontrolünden geçen bir diğer isim Cihan Özkara’da teknik heyette yaşanan kan değişikliğinin takımı olumlu yönde etkileyeceğini belirterek, performanslarının üzerine çıkacaklarını ifade etti.

Özkara; ‘Yeni sezona başlayacağız şimdi. Yeni bir hoca geldi. Hepimizde heyecan var. Herkes kendi performansının üzerine koymaya çalışacak. Hepimiz hedeflerimizin üzerine çıkmaya çalışacağız. İnşallah hayırlı bir sezon geçiririz. İyi bir takım oluruz ve taraftarlarımıza zevk veren bir futbol izletiriz.

Öte yandan Roberto Carlos’un teknik direktörlük görevine getirilmesi ise gerçekten bizim açımızdan çok güzel oldu. Büyük bir isim ile çalışacağız. Biz çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum’ dedi.

‘CARLOS MARKALAŞMIŞ BİR İSİM’

Sivasspor’un genç orta saha oyuncusu Hakan Arslan ise Roberto Carlos’un dünya çapında markalaşmış bir isim olduğuna değinerek, kendisinden öğrenecekleri çok şeyin olduğunu söyledi.

Arslan yaptığı açıklamada; ‘Öncelikle bütün herkese ve özellikle Sivasspor adına sağlıklı, huzur dolu bir sezon diliyorum. Roberto Carlos, gerçekten dünya çapında markalaşmış bir isim ve ilk teknik direktörlük deneyimini bizimle yaşayacak. Tabi isim olarak duyduğumuzda futbolcu olarak heyecanlanıyoruz. Sonuçta Avrupa’da ve Türkiye’de yıllarca izlediğimiz bir isimle çalışmak bizide heyecanlandırıyor. Futbolcular açısından artı bir motivasyon sağlayacağını düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

‘SİVASSPOR’DA OLMAKTAN MUTLUYUM’

Sivasspor’un pilot takımı olan Üsküdar Anadolu’dan transfer edilen Ahmet Aras ise kırmızı-beyazlı formayı giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Sivasspor’un büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Aras; ‘Her şeyden önce Yiğidoların arasında olmak güzel bir duygu. Ben burada yepyeni bir sayfa açtım. Sivasspor’un başarısı için en iyi şekilde mücadele edeceğim’ dedi.

Öte yandan Roberto Carlos’un takımın başına gelmesiyle birlikte heyecanlarının bir kat daha arttığını söyleyen genç oyuncu; ‘Roberto Carlos Dünya’nın gelmiş geçmiş en iyi sol beki. Deneyimli hocalarla çalıştı. Böyle bir isimle çalışmak gerçekten bizim için çok büyük bir avantaj. İnşallah sezon sonu Sivasspor Carlos ile birlikte hak ettiği yerde olacaktır’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!