USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Hedef Şampiyonlar Ligi?

?Hedef Şampiyonlar Ligi?

?Hedef Şampiyonlar Ligi?
05-07-2013 18:02
Google News


KAAN KARAGUŞ / OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, 45 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarının startını verdi.

Dün kulüp tesislerinde ilk idmanını gerçekleştiren kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Roberto Carlos, yeni sezondaki hedefleri ve transfer çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

2 saat süren idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı teknik adam, futbolcularına ilk antrenmanda sabırlı olduklarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

‘Antrenmanlarımız günden güne artarak devam edecek. Kulübe her yeni geliş, her yeni başlangıç bazı farklılıklar demektir. İlk antrenmanımıza göre herkes çok iyi bir performans sergiledi ve gerçekten çok mutlu oldum. Önümüzde yaklaşık 40 günlük bir süreç var. Bu süreçte de çok iyi bir şekilde hazırlanıp lige iyi bir başlangıç yapacağız’

‘HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ’

Kırmızı-beyazlıların yeni sezondaki hedeflerine ilişkin iddialı konuşan Teknik Direktör Carlos, Sivasspor’un ligin iyi takımlarından bir tanesi olacağını belirterek öncelikli hedeflerinin Avrupa ve Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.

Kendilerine inanan taraftarların güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını söyleyen Brezilyalı efsane; ‘Herkes bütün taraftarlarımız takımımızın çok iyi bir futbol oynadığını görecek. Hedefimiz Avrupa Liglerine gitmek, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak. Bunun içinde tüm arkadaşlarımızın saha içerisinde çok iyi olması gerekiyor. Şuanda taraftarlarımız iyi bir takım, iyi bir futbol bekliyor bizden. Bunun farkındayız. Onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız’ dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI, ALEX VE LUGANO BİLMECESİ

Son olarak transfer çalışmalarına değinen Carlos, bir süredir ismi Sivasspor ile anılan eski Fenerbahçeli Alex De Souza ve Lugano bilmecesine de son noktayı koydu.

Şuana kadar istedikleri transferlerin gerçekleştiğini söyleyen Carlos, Cicinho ve Rengifo ile anlaşma sağladıklarını belirterek, gelecek son ismin kim olacağı konusunda ise ser verip sır vermedi. Carlos; ‘Belki bir iki transfer daha yapabilirdik ama şuan o konuda beklemedeyiz. 3 tane futbolcuyla daha anlaştık. Şuan İstanbul’dalar. Sağlık kontrolleri ve sözleşmeleri yapılıyor. Pazartesi yada Salı gününe kadar takımımız tam anlamıyla hazır olacak ve tam kadro çalışmalarımıza devam edeceğiz. 3 tane gelecek olan futbolcumuzun kalitesiyle, şuandaki takımımızın kalitesini birleştirecek olursak ortaya çok güçlü bir takım olacak’ şeklinde konuştu..

Yeni transferlerin resmi işlemlerinin devam ettiğini aktaran Brezilyalı çalıştırıcı; ‘Ben işin sadece teknik ve taktik kısımlarıyla bir hoca olarak ilgileniyorum. Gereken konuları da kulüp başkanı ve yöneticilerimizle görüştük. Diğer futbolcuların isimleri konusunda başkanımız ve sportif direktörümüz gereken açıklamayı yapar’ dedi.

Son olarak Alex ve Lugano isimlerine açıklık getiren Carlos; ‘Alex’le daha önceden görüştüğüm gibi görüştüm. Milli takımda, Fenerbahçe’de oynarken görüştüğüm gibi görüştüm. Ekstra bir görüşmem olmadı. Zaten medyada bu tipte çok farklı haberler çıkabiliyor. Mesela medyada Lugano’nun da ismi geçmişti. Fakat Lugano ile ilgili hiçbir görüşmemiz, irtibatımız olmadı. Ama bizim yaptığımız transferler gerçekten bu takım ve Türk futbolu için çok iyi olacak isimler geldiklerinde göreceksiniz’ şeklinde konuştu.

KULÜPTE KAN TAHLİLİ

Teknik Direktör Roberto Carlos, yardımcıları ve futbolcular dün sabah saatlerinde doktor karşısına çıktı.

Dün sabah saatlerinde Kulüp Tesisleri’nin yolunu tutan Özel Anadolu Hastanesi ekipleri, kulüp binasına kurulan stantta sağlık kontrolünden geçmeyen futbolcu ve teknik heyetin kan örneklerini aldı.

Yaklaşık 1 saat süren işlemler sırasında Teknik Direktör Carlos’un sağlık ekipleriyle olan renkli diyalogu dikkatlerden kaçmadı. Carlos ve ekibi kan tahlillerinin ardından Anadolu Hastanesi personellerine teşekkür ederek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YAZ OKULUNDAN ANLAMLI KARŞILAMA

Yeni sezon hazırlıklarının startını veren Teknik Direktör Carlos, yardımcıları ve kırmızı-beyazlı futbolcular idman sahasında, yaz futbol okulu öğrencileri ve taraftarlarca alkışlarla karşılandı.

Antrenman başlamadan önce futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştiren Carlos, daha sonra futbolcularıyla açma-germe ve ısınma hareketleri ile dar alanda pas çalışması yaptı.

Yeni transferlerden Abdurrahman Dereli, Burhan Eşer, Eren Aydın ve Ahmet Aras'ın da katıldığı antrenmanı, Sivasspor Kulübü 2. Başkanı Erdal Sarılar ile kulüp yöneticileri Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal, Ekrem Munar ve Ömer Sepet de izledi. Öte yandan geçtiğimiz sezon kiralık olarak gönderilen Abdulkadir Özgen ve Alican Karadağ’da takım kadrosundaki yerini aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!