USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elbeyiler´den birlik iftarı

Elbeyiler´den birlik iftarı

Elbeyiler´den birlik iftarı
22-07-2013 20:57
Google News


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas ve çevresindeki 42 köyde yoğun bir nüfusa sahip olan Elbeyliler, iftarda bir araya geldi.

Elbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin Hisar Düğün Salonu'nda düzenlediği iftar programı yoğun bir katılıma gerçekleşti.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen iftarda ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı. İftar sonrası dernek binası önünde çeşitli etkinlikler düzenlenerek kaynaşma sağlandı.

Suriye başta olmaz üzere son yıllarda birçok ükenin savaştığını belirten Elbeyli Çevresini Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mesut Acıöz, Ramazan ayının insanları pekiştirdiği, küs ve dargınların bir araya geldiği bir ay olduğunu belirterek, 'Ülkemiz, birlik ve beraberliği her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Savaşmak yerine barışmalı, her zaman olduğu gibi bu ülkede kardeşçe yaşamalıyız' diye konuştu.

Yemeğe AK Parti Sivas Miletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas eski milletvekillerinden Osman Kılıç, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Belediye eski başkanı Sami Aydın, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Belediye Başkan yardımcılarından Mehmet Avcı, Kurum müdürleri, dernek ve oda başkanları, çok sayıda iş adamı ve gazeteciler katıldı.

Sivasspor'un eski futbolcularından Hayrettin Yerlikaya'nın sahibi olduğu Hisar Düğün Salonu'nun sponsor olduğu iftar programına gelmesi beklenen Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, programa katılmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!