USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

PTT´ye tepki

PTT´ye tepki

PTT´ye tepki
12-08-2013 18:29
Google News


EMRE ELAGÖZ / ÖZEL HABER

60’a yakın çalışanı emekli olan PTT, merkezdeki açığı kapatmak için şubeleri kapattı. Kapatılan şubelerde ise haftanın 5 günü değil sadece 1 günü hizmet verilecek.

Karşıyaka, Doğukent ve Halil Rıfat Paşa Mahallerinde bulunan PTT şubelerinin elemanlarını merkeze çeken PTT’ye mahalle sakinleri tepki gösterdi.
Haftada sadece 1 gün hizmet veren bu şubeler çalışan olmadığı için artık 4 gün hizmet veremiyor.
Yetkililer, PTT Genel Müdürlüğünün yeni eleman alımı yapılana kadar bu durumun bu şekilde devam edeceğini bildirdi. Kararın Genel Müdürlük tarafından verildiği ve işlem hacmi az olan şubelerde böyle bir tasarrufa gidildiği öğrenildi.

ÇİLEYİ VATANDAŞ ÇEKİYOR!

Özellikle merkeze uzak olan Karşıyaka ve Doğukent sakinleri ise bu durumu bir hayli tepkili. Tepkisini dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Çetin Aydın, PTT Sivas Müdürlüğüne gittiğini, yetkililerle görüştüğünü ve bu durumu bir çare bulmalarını istediğini belirterek, ‘Mahallemiz merkeze en uzak mahallelerden bir tanesi. Vatandaşlarımız daha önceleri doğalgaz, elektrik, su, telefon, kargo ve birçok işini merkeze gitmeden mahallemizde bulunan PTT şubesinde halledebiliyorlardı. Şuan haftada 1 gün hizmet veriyor ve çok kabalık oluyor faturalarımızı yatırmak için çile çekiyoruz.
PTT’nin bu kararı verirken yakın olan mahalleleri kapatması daha uygun olurdu. Mahalle muhtarı olarak PTT yetkilileri ile görüştüm ve bu duruma bir çare bulmalarını istedim. Yetkililerden biran önce şubemizi tekrar haftanın 5 günüde açmalarını istiyoruz’ dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!