USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Memleket Baba Gibidir ?

?Memleket Baba Gibidir ?

?Memleket Baba Gibidir ?
17-08-2013 18:02
Google News


Hafta sonunda Koyulhisar ve Doğanşar’da düzenlenen festivallere katılan Bakan Yılmaz ‘ Memleket baba gibidir. Sevmekte olmaz, hizmetinde olmamakta olmaz. Sevmek ve hizmetinde olmak işi İyi yüceltir. Vatan sevgisi imandandır. Bu katılımınız vatan sevginizi memleket sevginizin en güzel örneğidir. Bir araya gelmek bir birimizi görmek, yakınlarımızı ziyaret etmek bizler için vazifedir. İnsan yaşadığı yere benzer. İnsanlar ise en çok ta kendine benzeyeni sever. Birbirimizi seveceğiz. ‘sözleriyle Sivas sevgisini dile getirdi

HABER MERKEZİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas sevgisinin önemi üzerinde durarak ‘ Memleket baba gibidir ‘dedi

İlçelerde düzenlenen festival ve etkinliklere katılmak üzere hafta sonunda ilimize gelen ve hafta sonunu Sivas’ta geçiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, birlik ve beraberliğin başarıyı artırdığını ve engelleri ortadan kaldırdığını dile getirerek, kısır çekişmelerin bertaraf edilmesi gerektiğini söyledi.

Koyulhisar ve Doğanşar’da düzenlenen festivallerde görüşlerini dile getiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ‘Memleket baba gibidir. Sevmekte olmaz, hizmetinde olmamakta olmaz. Sevmek ve hizmetinde olmak işi İyi yüceltir. Vatan sevgisi imandandır. Bu katılımınız vatan sevginizi memleket sevginizin en güzel örneğidir. Bir araya gelmek bir birimizi görmek, yakınlarımızı ziyaret etmek bizler için vazifedir. İnsan yaşadığı yere benzer. İnsanlar ise en çok ta kendine benzeyeni sever. Birbirimizi seveceğiz’ dedi.

BERABERLİK ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIR

Bakan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durduğu konuşmasında ayrıca şunları söyledi ‘ Biz birbirimizi seveceğiz hep birlikte cennete gideceğiz. Bir ve beraber oldukça ülke olarak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır. Halka hizmet hakka hizmettir.  Hayırlı iş yaptığımız zaman desteklemenizi, hatalı iş yaptığımızda da uyarmanızı bekliyoruz. İyiliği teşvik edeceğiz, kötülüktense uzak duracağız. Çünkü insan en temel değerdir.  Ne inciteceğiz, ne de incineceğiz. Ama milyonda bir de olsa incinsen de incitme. Hacı Bektaşi Veli de bunu söyler.  Biz diyoruz ki insan Allah’ın Halife’sidir.  Dolayısıyla insanı incitirsen Allah’ı incitmiş olursun. İnsanı incitmeyeceğiz.  İncittiğin kimseyi Allah seviyorsa o zaman korkman lazım.  İnsan dürüst düşünceden ibarettir. Gerisi et ve kemiktir. Gül düşünürsek gülistan oluruz. Diken düşünürsek dikenlik oluruz. İnşallah hep gül düşüneceğiz, gül yetiştireceğiz, ülkemizi gülistan yapacağız. Yani ülkemiz gül bahçesine çevireceğiz. Barış diyeceğiz, barış isteyeceğiz, bu coğrafyaya, bu ülkeye barışı hep beraber getireceğiz.  Milletimizden aldığımız vekâletle verdiğimiz sözler çerçevesinde yerine getiriyoruz.  Biz hiçbir zaman yapamayacaklarımızı vaat etmedik. Vaat ettiklerimizin ise halkımızla birlikte takipteyiz. Biliyoruz ki yapamayacağımız şeylerin sözünü vermek bizim için büyük vebaldir.  ‘dedi

YÜZDE ELLİ OY ALDIK AMA YÜZDE YÜZE HİZMET VERİYORUZ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eğrçimen’de düzenlenen festivalde CHP Milletvekili Malik Ejder Özdemir’in sözlerine de atıfta bulundu.

Bakan Yılmaz ‘Zaman az, yapılacak iş çok. Bu ülkeyi 21. Yüzyıla 75 milyon ile birlikte bir bilerek kardeşçe hizmet edeceğiz.  CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir diyor ki yüzde ellinin oyunu aldınız geri kalan yüzde elliyi neden ihmal ediyorsunuz. Yüzde ellini oyunu aldık ama yüzde yüze hizmet ediyoruz. Iğdır’dan milletvekili çıkardık mı çıkarmadık. Iğdır’a havaalanı yaptık. Hakkâri’den milletvekili çıkardık mı? Çıkarmadık. Hakkâri’ye Yüksekova’ya havaalanı yapıyor muyuz? Yapıyoruz. Demek ki yüzde yüzün hepsine hizmet götürüyor muyuz götürüyoruz. Biz demek ki sadece yüzde ellinin değil yüzde yüzün hükümetiyiz. Yüzde yüze hizmet ediyoruz. Çünkü tek b ir insan Allahın yeryüzündeki halifesidir.  Ola ki Allah o kulu seviyor ise vay o zaman bizim bu halimize. Biz zaten her zaman söylüyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bölmek sizden, bütünlemek bizden. Kırmak sizden, yapmak bizden. Dağıtmak sizden, toplamak bizden. Kırgınlık sizden, gönül almak bizden. Çünkü biliyoruz ki biz birlikte güzeliz. Türkiye bütün renkleriyle güzel. İnsan kendisine benzeyen çevreyi görse bu dünya yaşanmaz hale gelir.  Dolayısıyla bu Türkiye’nin ve Dünya’nın güzelliği farklı renkleri, farklı dilleri bir arada görebilmektir.  Yapmak zor, yıkmak kolay. Biz yapmak için, hizmet için fırsat ararken, bazıları kavga için, fitne için, yıkmak çin bahane ve fırsat aramakta. Onun için biz yapanlardanız. Yıkanları da milletimize havale ediyoruz. Bizler zulmü alkışlamayacağız. Zalimi asla sevmeyeceğiz. Hele hak namına haksızlığa asla tapmayacağız.  Bizim bu dünya da yaptığımız budur. Mısırda mağdur olan kim? Üzerlerine ateş açılan kim? Ölenler kim? Mısır halkı. İşte biz mağdurun, mazlumun yanındayız. Zalimin yanında olmadık. Suriye de nasıl? Suriye de de uçaklarla füzelerle halkına saldıran bir insan var. Kimileri bunu yanında kimileri de ölenlerin, mağdurların, ülkesinden başka ülkelere sığınmak zorunda kalanların yanında. Biz bu yolda yalnız kalsak ta hakkı söylemeye devam edeceğiz.  Biz de haksızlık karşısında susmayacağız. Biz yalnız da kalsak doğruyu söylemeye devam edeceğiz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!