USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şampiyonlardan Kılıç´a Ziyaret

Şampiyonlardan Kılıç´a Ziyaret

Şampiyonlardan Kılıç´a Ziyaret
05-09-2013 15:22
Google News


OĞUZHAN SARZEP

23–25 Ağustos 2013 tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen karate turnuvasında dereye giren sporcular, karate hocası Oğuz Ökten nezaretinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ilimizde yayın yapan televizyonları ziyaret ettiler.

Erzurum’da yapılan Uluslar arası Palandöken Karate turnuvasında Dört Eylül Belediyespor genç bayan Kumite takımı birinci, genç erkek kumite takımı ikinci ve 21 yaş altı bayan kumite takımı ise üçüncü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaretinde konuşan karate hocası Oğuz Ökten, sporcuları yetiştirmek maksadıyla şimdiye kadar Türkiye’nin birçok yerinde düzenlenen karate turnuvalarına katıldıklarını söyledi.

6 – 7 Eylül 2013 tarihinde İstanbul’da 39 ülkenin katılacağı turnuvaya hazırlanmak için takımın kampta olduğunu belirten Ökten, 8 Eylül’de ise Dört Eylül Belediyespor takımından güreşçi Gökhan Filiz’in premier ligde Milli takımı temsil edeceğini söyledi.

Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç ise son iki yıldır Dört Eylül Belediyespor’un Sivas’ı gururlandırdığını belirterek, uluslar arası turnuvalarda derece elde eden sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Sporcuların bundan sonraki turnuvalarda ülkemizi ve Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Kılıç, Dört Eylül Belediyespor takımına başarı diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!