USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Köstek Değil Destek Olmalım

Köstek Değil Destek Olmalım

Köstek Değil Destek Olmalım
25-09-2013 09:11
Google News


Sivas’a bir çivi çakacak insanlarla birlikte hareket etsinler. Sivas’ı körelmesine değil, ilerlemesine, kalkınmasına, büyümesine katkı sağlayacak düşünceleri ortaya koysunlar. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece her şey güzel olur.

MUSTAFA IŞIK

Anadolu ve Avrupa Tedarikçileri Derneği (ATED) Genel Başkanı Muzaffer Çıklabakkal, Sivas Şube Başkanı Numan Akay ile birlikte şube binasında ortak bir basın toplantısı düzenledi. Çıklabakkal Sivas’a yapmayı planladıkları sanayi ve ticaret merkezine yönelik arsa çalışmalarına başladıklarını söyledi. Sivas’ın kalkınmasına yönelik başlattıkları çalışmanın temellerini attıklarını vurgulayan Çıklabakkal sözlerine şöyle başladı: ‘Bugün ATED Genel Merkezi olarak Sivas’ta bulunmamızın nedeni ATED Genel merkezi tarafından projelerinden ATED Sivas Şube Başkanlığınca uygulamaya alınan sanayi ve ticaret merkezine yönelik arsa alım çalışmasını bugün başlattık. ATED Sivas Şube Başkanlığı kurulmadan önce Kayseri’de Genel Merkezimizi ziyaret eden sayın Başkanımız Numan Akay ve ekibi ile diğer oda başkanlarımızla yaptığımız görüşmelerde biz ATED’in Sivas Şube Başkanlığını Numan Akay’a yetkiyi verdik ve çalışmaları başlattık. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda birçok araştırmalar, fizibiliteler yaptık; bunları ortaya koydu. Bunun neticesinde artık Sivas’ta diğer illerimiz gibi kalkınmaya yönelik çalışmanın temelini bugün inşallah atmış olacak’ dedi.  

SİVAS’IN KÖRELMESİNE DEĞİL,

İLERLEMESİNE DESTEK OLMALIM

Şuan Milli Emlak Müdürlüğü’nde bulunan arsanın gerekli yazışmalar sonucunda kamu yararına çalışma yaptıkları için ihalenin kendilerine tahsis edileceğini söyleyen Çıklabakkal ‘Bugün arsa ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmada kurum görevlileri sanıyoruz ki 15 gün yasal süreleri var o süreyi bekledikten sonra Sivas’ın kalkınmasına yönelik kararlarını vermiş olacaklar. Benim Sivas halkından kamuoyundan ve esnaf ve sanatkar arkadaşlardan özellikle beklentim şudur ki. Sivas’a bir çivi çakacak insanlarla birlikte hareket etsinler. Sivas’ı körelmesine değil, ilerlemesine , kalkınmasına, büyümesine katkı sağlayacak düşünceleri ortaya koysunlar. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece her şey güzel olur’ dedi. Önyargılı birtakım sözlerle çalışmaları engellemeye kalkışanlar ilk önce kendi kurumlarında yapmış oldukları çalışmaları naturel bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan ATED Genel Başkanı Muzaffer Çıklabakkal sözlerine şöyle devam etti: ‘ATED Sivas’a sanayi ve ticareti getiriyor. AR-GE merkezlerini getiriyor ve Orta Doğu’ya açılımını sağlayacak çalışmalar getiriyor. Özellikle esnaf, sanatkar ve imalatçı arkadaşlarımızdan ricamız sizleri temsil eden başkanlarınızdan mensuplarınız olarak gereken işbirliğini sağlaması için yönlendirmenizdir. Sivas’ın göç vermesini istemiyorsanız ve Sivas’ın kalkınmasını istiyorsanız sizlerin yapacağı işbirliği içerisinde Sivas’a bir vizyon kazandırmaktır. Sivas’a bir vizyon kazandırılmadığı sürece Sivas’ta kalkınma gerçekleşmez’ dedi.

KENDİMİZİ İHBAR EDİYORUZ

Sivas’ta yapılan çalışmalarının bazı oda başkanları tarafından kötülendiğini ve esnaflara yanlış bilgi verilerek yanıltıldıklarını söyleyen Muzaffer Çıklabakkal ellerinde bilgi ve belge bulunanları Cumhuriyet Savcılığına giderek haklarında suç duyurusunda bulunmalarını isteyen Genel Başkan Çıklabakkal: ‘Sivas’taki bir takım Oda Başkanları üyelerimize yönelik olumsuz çalışmalar sergiliyor. Söz konusu bu Oda Başkanlarının ellerinde bir bilgi ve belge varsa Cumhuriyet Savcılıkları orada duruyor. Kendimizi ihbar ediyoruz. Kamuoyunu ve halkı yanıtlama yönelik çalışma yapanlar Cumhuriyet Savcılığına gitsinler. Yabancı menşeili olarak ifade edilen ATED’de şu anda Sivas’ta bir Mera vasfını satışa çıkardık bunun talebini yaptık. Bu çalışma neticesinde Sivas sanayisinin doğmasına neden olan 2 bin Ticaret Merkezini ve Sanayisini bir arada bulunduran bir vizyon kazanıyor’ diyerek sözlerini noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!