USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?İYİ BİR EKİBİZ?

?İYİ BİR EKİBİZ?

?İYİ BİR EKİBİZ?
26-09-2013 16:39
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Kırmızı beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında deplasmanda Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Roberto Carlos ve yardımcıları gözetiminde gerçekleşen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

?ÖNEMLİ BİR MAÇ OLACAK?

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, Elazığ karşılaşmasının önemli olduğunu belirterek maçtan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Sportif Direktör Erdoğan şunları kaydetti; ?Elazığ maçının hazırlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz gün çift idman yaptık. Bugün tek idmana geçtik. Hazırlıklarımızın son aşamasına geliyoruz ve artık Elazığ maçına konsantre olacağız. Bizim için çok önemli bir maç olacak. Puanımız yani tabloya bakıldığı zaman çok çok problemli bir pozisyonda gözükmüyoruz. Bir galibiyetle çok farklı bir yerlerde olabileceğimizi biliyoruz. Zaten ligin oturması 7, 8 veya 10 haftayı buluyor. Onun için 10 haftadan itibaren kendimizi iyi yerlerde görmek istiyoruz. Çok iyi bir kaliteye sahibiz ve iyi bir ekibiz. Çok iyi bir arkadaş grubu var. Gerçekten arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyorlar ve çok istekliler. İnanıyorum ki futbolda iyi bir şekilde çalışan ve iyi niyetle işine odaklananların beraber olduğunu gördük. Ve bu şekilde de olacağını düşünüyorum? dedi.

?2-3 MAÇLA FARKI KAPATABİLİRİZ?

Sportif direktör Erdoğan sorulan sorunun üzerine teknik direktör Carlos`un sezon başındaki Avrupa hedeflerini değerlendirerek, şu ifadelere yer verdi; ?Liderden sadece 6 puan gerideyiz. Rakip puan kaybettiğinde, bunu 2 veya 3 maçla kapatabiliriz. Şuanda Avrupa ile ilgili konuşmanın bir anlamı yok. Çünkü biz yeni bir yapılanmaya girdik.  Yeni arkadaşlar katıldı ve bu süreci atlatana kadar başarıdan bahsetmek bence çok doğru değil. Bence maç maç değerlendirmemiz lazım o daha fazla olur bizim için. Bir takım eksiklerimiz oldu, sakatlarımız oldu ve cezalılar oldu ondan dolayı ivmemizi tam anlamıyla yakalayamadık ama dediğim gibi Elazığ maçını kazanırsak ondan sonra Gençlerbirliği maçını da kazanırsak bir sonraki lig maçını düşünmemiz gerekiyor ki ilerleyen haftalarda, ligin sonuna doğru daha sağlıklı bir şekilde hedefle ilgili konuşabilelim? ifadelerini kullandı.

?KALECİLERİMİZ ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR?

Kasımpaşa maçında kaleye Korcan Çelikay´ın geçmesi ve kalecileri değerlendiren Erdoğan; ?Kasımpaşa maçında kaleye Korcan´ın geçmesi tamamen hocamızın tercihi idi. Hoca zaten bütün kalecileri eşit görüyordu. Sadece sezon başı yani geçen sene daha çok forma giyme şansı bulan Milan Borjan´a öncelik tanındı. Sonrada Korcan devraldı kaleyi. Yabancı kontenjanı bence çok önemli değil. Gördüğünüz gibi daha önce 18´e 3 attık. Girmeyen sadece Kamil Grosecki vardı. Ondan dolayı bir değişiklik gerekiyordu. Korcan´ın da Borjan´dan bir kalır yanı yok. Nihat´ta aynı şekilde, Alper´de aynı şekilde ve dördüde bizim için aynı pozisyonda ve aynı seviyede olduğu için önemli değil. Zaten Borjan´da, Korcan´da, Nihat´ta, Alper´de hepside hazır. Forma verildiği takdirde ellerinden geleni yapmaya gayret edecekler? dedi.

?KASIMPAŞA MAÇINI UNUTTUK?

Kasımpaşa maçını değerlendiren Sportif Direktör Murat Erdoğan bu maçı unuttuklarını belirterek ?Önümüzdeki maçlara bakacağız? dedi.

Erdoğan şöyle devam etti; ?Kasımpaşa üç tane adamla bizim geriden çıkmamızı engelledi ki, biz pas yapan bir takım olduğumuz için pasın mutlak süreçte defansta başladığını biliyoruz. Onlarda bizim defanstan çıkmamızı engellediği için bütün pas düzenimiz bozuldu açıkçası. Bozulan bu durum orta sahaya da yansıdı. Forvete de yansıdı o yüzden verimsiz bir ilk yarı çıktı. Fakat ikinci devreye bakıldığı zaman isteyen, arzulayan, pozisyona giren, daha çok top yapan ve daha çok agresif olan takım bizdik. Fakat olmadı. Top bizim önümüze düşmedi, rakibin önüne düştü. Bazen böyle günler yaşanıyor futbolda. Ne yaparsanız yapın top sizi sevmiyor. Bu maçı unuttuk ve hafızamızdan sildik. Bundan sonraki maçlara bakacağız ve oynayacağımız maçlara konsantre olacağız? dedi.

?UTAKA BU HAFTA KADROYA GİREBİLİR?

John Utaka´nın sakatlığından bahseden Erdoğan, Utaka´nın iyi olduğunu dile getirerek; ?John Utaka sezon başından beri tam fizik olarak oturmadığı için biraz geriden geliyor. Ve ilk hafta hiç 18´e girmeyecekken bir sakatlık yaşadığımız için Utaka 18´e girdi. Ve hazır olmamasına rağmen direk başladığı için biraz vücuttan yedi açıkçası. Ve geçen hafta kadroya girebildi. Şimdi iyi gözüküyor, tam anlamıyla fizik olarak hazır olmamasına rağmen sakatlığı yok, sağlıklı ve bu hafta eğer hoca takdir ederse kadroya girecek gibi görünüyor? dedi.

ANTRENMAN

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlığı bulunan Adem Koçak ve izinli olduğu öğrenilen Manuel da Costa katılmadı. Rahatsız olduğu belirtilen Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Carlos çalışmalar esnasında hatalı pasveren futbolculara 10 kez mekik çekme cezası verdi. Ayrıca çift kale oynanan maç sonrasında yenilen takım 100 metre koşu ile cezalandırıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!