USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hizmette Sınır Yok

Hizmette Sınır Yok

Hizmette Sınır Yok
26-09-2013 17:54
Google News


Programda konuşan Türk Telekom İl Müdürü Murat Kaya, ?Ülkemizin her yerinde aynı hız ve kalitede hizmet vermek için yaygın ve yeni teknoloji bir alt yapının sahibi olduk. Siz değerli kurum ve kuruluşlarımız, şirketlerimiz olarak bu alt yapılarımız sayesinde çok güzel projeler geliştirdiniz ve insanlarımızın hayatını kolaylaştırdınız. Yeni yeni projeler yapmaya da devam ediyorsunuz? dedi.

İRFAN ÖZŞEKER

Sivas`ta Türk Telekom Kurumsal Müşteri Günleri etkinliği gerçekleştirildi. Büyük Otel`de gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Vefa Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar ve kentteki kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

Program, Türk Telekom çalışmalarının ve ilk kez hayata geçirdiği projelerin anlatıldığı sunumla başladı. Daha sonra bir konuşma yapan Türk Telekom İl Müdürü Murat Kaya, Türk Telekom`un dünyaya açıldığını söyledi. Yeni teknolojilerin dünyayla eş zamanlı kullanılması gerektiğini vurgulayan Kaya, şirketin vatandaşların istek ve beklentilerini gerçekleştirmeye yönelik yatırımlar yapmayı sürdürdüğünü belirtti.

?YENİ TEKNOLOJİ

SAHİBİ OLDUK?

Teknolojiyi takip etmenin ve sonuçlarını değerlendirmenin önemli olduğunu vurgulayan Kaya, müşteri odaklı çalıştıklarını, ülkenin her yerinde kaliteli ve hızlı hizmet vermek için yaygın ve yeni teknoloji sahibi olduklarını söyledi.

Kaya, şu ifadelere yer verdi:

?iletişim günleri etkinliğimizde sizlerin burada bulunmanız bizim için çok değerli. Ülkemiz her geçen gün uluslar arası alanda daha fazla söz sahibi oluyor. Yurtdışında yatırımlarını arttırıyor. Buna bağlı sonuç olarak da kurum, kuruluşlarımızın ve şirketlerimizin iletişim ihtiyaçları da artıyor ve değişiyor. Kurum ve kuruluşlarımız, şirketlerimiz dünyaya açılırken en yeni teknolojileri Dünya ile eş zamanlı sunabilen güçlü bir iş ortamına bulunmaktadır.

Şirketimiz çalışanları, iş ortakları ve yatırımcılarıyla büyük bir aile olarak sizin istek ve beklentilerinizi, gelecekteki olabilecek ihtiyaçlarınızı sizi dinleyerek ve sürekli takip ederek çözüm üretmeye ve yeni yatırımları yapmaya devam ediyor. Türk Telekom ailesi olarak teknolojiyi takip etmek, kullanmak, bunu sizin hizmetinize sunmak, sizlerin geri bildirimlerinizi algılamalarınızı izlemek bizim için çok önemli. Bu sayede sizin ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunmaya çalışıyoruz. Müşteri odaklı olmakta bunu gerektiriyor. Sizi dinleyerek ve anlayarak ürün ve hizmetlerimizi kurumsal kamu, KOBİ ve esnaf olarak gruplandırdık. Ülkemizin her yerinde aynı hız ve kalitede hizmet vermek için yaygın ve yeni teknoloji bir alt yapının sahibi olduk. Siz değerli kurum ve kuruluşlarımız, şirketlerimiz olarak bu alt yapılarımız sayesinde çok güzel projeler geliştirdiniz ve insanlarımızın hayatını kolaylaştırdınız. Yeni yeni projeler yapmaya da devam ediyorsunuz.?

?E-DEVLET HAYATIMIZI

KOLAYLAŞTIRIYOR?

E-devletin hayatı çok kolaylaştırdığını söyleyen Türk Telekom İl Müdürü Murat Kaya, Türk Telekom´un e-devlet projelerinde her zaman müşterilerinin yanında olduğunu söyledi.

Kaya; ?E-devlet projeleri de hayatımızı çok kolaylaştırmaktadır. Şimdi ana hedefimiz kamu kurum ve kuruluşlarımıza bütünleşik ilgi ve iletişim teknoloji hizmetleri sunmaktır. Ülkemizdeki hayata geçen e-devlet projelerinden ve alanından Dünya´ya örnek olan ve adeta markalaşmış hayatımızı kolaylaştıran bazı kamu projelerinden bahsetmek istiyorum. Birincisi, merkezi hastane randevu sistemiyle, hastaneye gitmeden telefon ve internet üzerinden randevu alıyoruz. Bir diğeri e-okul ile çocuklarımızın okuldaki durumlarını takip etme imkânı buluyoruz. Tapu kadastro bilgi işlem sistemi, örneğin Ankara´da ki gayrimenkulümüzün işlevini Sivas´ta da yapma imkânımız var. Bir diğer projemiz vergi dairelerinin otomasyon projesi ile ülke gelirlerimizi takip altına aldık. UYAP ile tüm yargı işlemlerini tek platformdan takip ediyoruz. MOBESE ile kentlerin güvenliği sağlanıyor. Saymanlık otomasyon projesi ile kamu harcamaları takip ediliyor. E-SGK ile sosyal güvenlik işlemlerimizi yapıyoruz. Marka olmuş bu tüm projeleri siz gerçekleştirdiniz. Şirketimiz Türk Telekom alt yapıyı sağlamıştır. Kaliteli ve kesintisiz bir şekilde işler tutmaya da önem vermekteyiz. Her türlü ihtiyacınızda bize ulaşmanız yeterlidir.?

Kaya´nın konuşmasının ardından,  Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Harun Çiftçi tarafından ?Kamu sektörüne yönelik Türk Telekom müşteri hizmetlerinin yeni vizyonu? konulu sunum gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!