USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kanser İlacı Çaldılar

Kanser İlacı Çaldılar

Kanser İlacı Çaldılar
03-10-2013 20:02
Google News


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kanser ilacı hırsızlarının yakalanması için çalışma başlattı.

KEMAL ÇAĞLAYAN

Kanser ilacı çaldılar.

Cumhuriyet Üniversitesi, Tıp Fakültesi Eğitim-Araştırma Hastanesi yanında bulunan Onkoloji Merkezine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kanser hastalarının kullandığı piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan kanser ilaçlarını çalarak kayıplara karıştı.

POLİSE HABER VERDİLER

Sabah saatlerinde kliniğe gelen görevlilerin ilaçların olduğu bölüme girmesiyle ortaya çıkan hırsızlıkla ilgili hemen hastane polisine haber verildi. Olay yerine gelen hırsızlık masası ekipleri, yaptıkları araştırmalarda, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin onkoloji merkezinin ön bölümünde bulunan demirli bölümden çatıya çıktıklarını, çatı da bulunan kapıyı açarak bölümün eczanesine ulaştıklarını, eczanenin bulunduğu kapının ise tornavida kullanılarak açıldığını ve hırsızlık olayının gerçekleştirildiğini açıkladılar.

YOĞUN ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Araştırma Hastanesine bağlı Onkoloji Merkezinde meydana gelen ve piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan kanser ilaçlarının çalındığı hırsızlık olayı ile ilgili olarak güvenlik kameraları izlenmeye başlandı. Fakülte bünyesinde idare soruşturmanın da devam ettiğini dile getiren yetkililer, ilaçların çalınmasıyla birlikte onkoloji bölümünde bulunan hastaların kısa süreli de olsa sıkıntı yaşayabileceklerini dile getirdiler

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!