USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

2 Bin Adet ?Kurban İbadeti El Kitabı? Dağıtılacak

2 Bin Adet ?Kurban İbadeti El Kitabı? Dağıtılacak

2 Bin Adet ?Kurban İbadeti El Kitabı? Dağıtılacak
10-10-2013 17:37
Google News


RUHİ DEMİR

Sivas Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlara 2 bin adet ‘Kurban İbadeti El Kitabı’ dağıtacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün talimatı doğrultusunda vatandaşların kurban ibadeti ile ilgili kafalarına takılan tüm soruların cevabını bulabileceği bir kitap üzerinde karar kıldıklarını ve bu kitaptan 2 bin adet satın alındığını belirtti.

Başkan Ürgüp’ün bu tür manevi çalışmalara büyük önem verdiğini belirten Çağlar, ‘Başkanımızın talimatı ve Özel Kalem Müdürlüğümüzün çalışmaları ile 2 bin adet kitap alındı. Bu kitaplar, Cuma namazı sonrasında merkezdeki camilerimizde vatandaşlarımıza dağıtılacak. Kitapta, içerik olarak Kurban ilmihali, Kurban kesimi ve kurban ile ilgili merak edilen her şey yer alıyor’  dedi.

Çağlar, ‘bu vesile ile tüm Sivaslı hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Kurban Bayramı’nı kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Kitapta, Kurbanın tarihçesi, Niçin kurban keseriz?, Kimler kurban kesmeli?, Hangi hayvanlar kurban edilir, Kurbanda ortaklık, Kurban ne zaman kesilmeli?, Kurbanın kesimi ve duaları, Kurban derilerinin yüzülmesi, Bayramlık yemek tarifleri, Adak kurbanı, Akika kurbanı, Bayram namazının kılınışı ve Teşrik Tekbirleri konu başlıklarında önemli ve faydalı bilgiler bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 941

The include file 'json/puan_55909_0_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!