USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Lobimiz Zayıf?

?Lobimiz Zayıf?

?Lobimiz Zayıf?
22-11-2013 15:30
Google News


İRFAN ÖZŞEKER / ÖZEL HABER

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Sivas’ı başarıyla temsil eden Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Hakem hatalarından dert yanan başarılı teknik direktör Çiçek Sivas’ın bu anlamda lobisinin çok zayıf olduğunu söyledi. Sezon başı herkesin bu kadroyla ligden düşeceğini bekleyenleri yanıltan bir konumda olduğunu belirten Çiçek, kendisine şampiyonluk gibi bir hedef koymadığını söyledi. Sadece son 3 haftada değil 13 haftadır güzel işler yaptıklarını söyleyen Çiçek ‘Aslında biz 13 haftadır iyi işler yapıyoruz. Siz sadece son 3 haftayı değerlendiriyorsunuz. 13 haftadır iyi işler yapıyoruz dememde ki gerekçe sezona başlarken herkes bu takım küme düşmesin, son 3 takımdan bir tanesi olmasın düşüncesinde hareket ediyordu çünkü biliyorsunuz ekonomik anlamda çok küçüldük bütçe anlamında bu takım birçok belediye takımı büyürken, bizde küçülme oldu bu konuda, ona rağmen herkes küme düşeceğimiz bekliyordu ama biz herkesin beklentisinden çok farklı bir noktaya geldik, 13 haftadır aldığımız sonuçlarla da başarılı işler yapıyoruz. Genelde galibiyet endeksli yorumlar yapıldığı için böyle bakılıyor. Biz kazanamadığımız kaybettiğimiz maçlarda dahi rakiplerimizden daha iyi oynuyoruz. Payas maçı ile ilgili söylenecek çok şey yok iyi bir takımdı iyi bir takımla oynadık ama maç sahadaki oyunla kalmadı hakem üçlüsü çok etkiledi bu anlamda rakibin kazancını yada galibiyetini küçümsemek istemiyorum ama yenen takım bile hakemin taraflı maç yönettiğini diyorsa varın siz anlayın nasıl yönettiğini. Bu anlamda işin taktik teknik değerlendirmesinden çok saha dışından kaynaklanan handikaplar yaşıyoruz biz Sivas Dört Eylül Belediyespor olarak. Bu sorunları aştığımız sürece biz yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

LOBİMİZ ÇOK ZAYIF

3. ligde kendilerine şampiyonluk gibi bir hedef koymadıklarını belirten Alaettin Çiçek, hakem hatalarında artık art niyet aramaya başladığını söyledi. Çiçek ‘Belki çok fazla şampiyon adayı var bu ligde biz aslında şampiyon adayı değiliz, biz bu sezon sonunda 16, 17, 18. sırada yer almayalım düşüncesiyle başladık ama her geçen gün bizim için pozitif geçmesine neden oldu bizim beklentimiz aslında böyleydi çok kişinin beklentisi de böyle. Bunlar bizim için çok doğal sonuçlar. Bir hakem maça niçin gelir maçı kurallar dâhilinde yönetmek için gelir. Bizim sahamızda top elimize çarptığında penaltı oluyorsa rakibinde eline çarpan topun penaltı olması gerekir. Bize 6 tane penaltı attılar, bizimde kazanmamız gereken bir sürü penaltı var ama verilmiyor böyle olunca art niyet aramaya başlıyorum. Yani çifte standart varsa aynı pozisyon bize verilmiyorsa iyi niyet aramam böyle bakıyorum olaya. Bu anlamda bizim Sivas Dört Eylül Belediyespor olarak ne yazık ki söylüyorum lobimiz çok zayıf desteklenemiyoruz bu anlamda. Kent olarak da bu anlamda potansiyel yaratamıyoruz bu anlamda. Daha büyük bir güç haline gelemiyoruz’ dedi.

İKİNCİ YARI TRANSFER YOK

Sezonun ikinci yarısına bütün takımların transfer yaparak başlayacağını belirten Alaettin Çiçek kendilerinin transfer yapmayacağını söyledi. Çiçek ‘İşin doğrusu bütün takımlar sezona başlarken oyuncu transferleri yaptılar, var olan oyunculardan transfer ettiler bizim öyle bir şansımız yoktu biz daha çok kendi oyuncularımızı yönetme çabasındaydık. Rakiplerin yaptıkları transferlerle bize göre çok daha büyük avantajları vardı bize göre, bizimde dezavantajlarımız vardı, antrenman, fizik kalite, teknik, taktik anlamda çok eksiklerimiz vardı. Bu anlamda çok zor geçireceğimiz süreci biz çok fazla çalışarak, çok daha verimli olarak çalışarak en iyi şekilde geçirmeye çalıştık oyuncu kardeşlerimin de büyük özverisiyle atlattık. Şuan da kazandığımız mevkii bu anlamda çok önemli. Ligin ikinci yarısı için çok önemli yatırımlar bunlar. Ligin ikinci yarısında birçok takım transferler yapacaktır bu anlamda biz transfer yapmadan kazandığımız mevkiiyi koruyarak daha da yukarı çıkaracağız’ dedi.

HEDEFLERİM HER ZAMAN BÜYÜK

Kendisine hiçbir zaman hedef koymadığını söyleyen Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek ‘Ben hiç hedef koymuyorum. Çünkü benim hedeflerim her zaman büyüktür. Ama insanların beklentilerini boşa çıkarmamak adına büyük hedefler koymam söylemem biz sadece yönetim kurulumuzun, belediye başkanımızın da bu konuda aynı şeyi söylemişti. Küme düşmeyelim, genç oyuncuları toparlayalım, oynatalım. Sahaya çıkartalım, onlara da fırsat tanıyalım, yetiştirelim, seçmeler yapalım demişti belediye başkanımız Doğan Ürgüp. Geçen seneye baktığımızda 5’te 1 oranında takım kurduk biz bu sene. Baktığımız zaman başarılı bir performans sergiledik. Kimseye şampiyon olacağız diye söz vermedik ve de öyle bir beklenti içine sokmadık. Kendi işimizi iyi bir şekilde yapmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

Ligde yarın oynayacakları Bergama Belediyespor maçına da değinen Alaettin Çiçek ‘Bergama Belediyespor çok büyük yatırımlar yaptı. Bugün ligde bulundukları durumla sezon başındaki durumu aynı paralelde değil tabi. Bize göre çok daha hedefleri büyük bir takım. Biz işimizi iyi yapmaya devam edeceğiz. Biz çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Maçı kazanmak istiyoruz. Ve oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz’ dedi.

SİVASSPOR’A BAŞARILAR

Sivas’ın gurur kaynağı olan Sivasspor’a da başarılar dileyen başarılı teknik direktör Çiçek ‘Sivassporla bizim potansiyelimiz bir değil. Sivasspor’un da başarılı bir çıkışları var. Başarılı grafikleri var. Sivasspor da destek bekliyor taraftarından. Ve Sivasspor’a da başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!