USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Dört Dörtlük Belediye

Dört Dörtlük Belediye

Dört Dörtlük Belediye
27-01-2014 15:31
Google News


İRFAN ÖZŞEKER

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Sivas’ı temsil eden Dört Eylül Belediyespor 19. hafta maçında İstanbul temsilcisi Silivrispor’u 4-0 yendi.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Adana bölgesi hakemlerinden Burak Cem Taihroğlu yönetti. Şaban Nedirli ve Osman Kozan’ın yardımcılıklarını yaptığı karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Adıgüzel oldu.

Karşılaşmayı Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Asbaşkan Nuri Çayır ve cezası nedeni ile karşılaşmayı tribünden takip eden Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Halil Kol birlikte izledi. Karşılaşmayı az sayıda taraftarda takip etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Karşılıklı ataklarda rakip kalelerde gol arayan takımlar istediği golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0 – 0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda ise oyuna ikinci yarının başında giren Tufan Sevim fırtınası esti. 46. dakikada Ziya İnday’ın yerine giren Tufan Sevim 65. dakikada gol açılışını yapan isim oldu. Bu golün ardından rakip kaleyi kuşatma altına alan Dört Eylül Belediyespor Tufan Sevim, Mustafa Cevret ve Mehmet Murat Uçar’ın attığı gollerle rakibini 4-0 yenerek 3 puanı alan ekip oldu.

Dört Eylül Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 32’ye çıkararak 2. sıraya yükseldi. Belediyespor ligin 20. haftasında deplasmanda Yeşil Bursa ile karşılaşacak.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek iki takım adına sahada çok iyi bir oyun oynandığını söyledi. Çiçek ‘3. Ligin üstünde bir maç olduğunu düşünüyorum. Tempolu kaliteli bir maç oldu. Her iki takım açısından özellikle 65. Dakikada öne geçene kadar dirençli bir müsabaka oldu. Ama biz hakeminin bitiş düdüğü ile maçın biteceğini bildiğimiz için teslim olmadık devam ettik. Hak ettiğimiz sonucu aldığımızı düşünüyorum oyunun 65 den sonra sürecin sahanın içinde tek hakimiydik dört tane gol attık bir penaltı kaçırdık’ dedi.

Oyuncularını oynadıkları güzel futbol ve sergiledikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Alaettin Çiçek ‘Güzel bir galibiyet oldu öz güvenimizi tekrar kazanmış olması çok güzel. Oyucularımı oynadıkları oyundan çok üretme çabası olduklarından dolayı tebrik ediyorum.  Bugün güzel olan şeylerden bir tanesi de maç yönetmek isteyen bir orta hakem vardı.

Böyle olunca hem oyunun keyfi güzelleşiyor hem istediğiniz şeyleri sahaya yansıtabiliyorsunuz. Bunların hepsi tabi ki bir avantaj. Bu anlamda baktığımızda teknik yönü iyi oynadığımız ve hak ettiğimiz bir maçı kazandık’

Bundan sonraki maçlarda da güzel oyun sergilemek istediklerini söyleyen Çiçek ‘Bundan sonra ki maçlara da aynı işleri yapmaya daha iyi işler yapmaya devam edeceğiz puan ve puanlar almaya devam edeceğiz bu galibiyet bizim için çok güzel oldu. Bu haftaki maçın hakemi maç yönetmek istedi. Böyle olunca müsabaka da güzel oluyor. Şunu belirtmek istiyorum bugün futboldan keyif alındı. Bugün tribünlerin boş olması maçı izlemeye gelemeyen seyircilerimiz açısından bir handikaptı. Keşke olsalardı bu güzel müsabaka izlerdiler diye düşünüyorum’ dedi.

Dört Eylül Belediyespor’u ve Teknik Direktör Alaettin Çiçek’i almış oldukları bu galibiyetten dolayı İrade Gazetesi olarak kutluyoruz.

Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmadan dolayı Futbol Federasyonu tarafından ceza verilen ve karşılaşmayı tribünden izleyen As Başkan ve Basın Sözcüsü Halil Kol ise ‘Otuz dört basamaklı merdivenin şuanda 19. basamağını çıktık. Basamağı çıkan takımlar arasında da üst seviyelerde yer almayı başardık. Bunun için de bu galibiyetten dolayı başata teknik kadroya daha sonra oyunculara teşekkür ediyorum. Hayatta ne iş yaparsan yap yaptığın iş yürek işidir. Yüreğini sahaya koyduysan zaman bana gör o yüreğin karşılık gelen başarılar elde edilecektir. Bunun tarihte birçok örnekleri var. Sivas’ta spor tarihinde de Aladdin Hocam ve ekibi kendileri yavaş yavaş imzalarını atıyorlar. Biz bunu sezon başında da görmüştük. Şuanda da bunu görüyoruz. Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü olarak değişik branşlarda imza atamaya devam edeceğiz. Futbolda güzel bir imza çıktı ortaya daha da çıkacağına inanıyorum. Bizim amacımız güzel sağlam ahlaklı gençler yetiştirmek. Onun içinde teknik kadroya neticeden daha çok bunun için teşekkür ediyorum. Çünkü neticeler alınabilir insanlar 4-0 da yener yenilebilirlerde bunlar sporun içinde olağan şeyler kaybederken konuşmaya daha çok severim kazanırken konuşmayı başkalarına bırakıyoruz biz. Bize destek veren gerek seyircimize gerekse teknik kadroya gerek teri döken çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyetten dolayı bize bu imkanı sağlayan Sivas Dört Eylül Belediyespor camiasına başta Belediye Başkanımız ve Kulübümüz Onursal Başkanı Doğan Ürgüp olmak üzere herkese ve yönetim kurlu üyelerimize çok teşekkür ediyorum yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!