USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivasspor´dan Taraftara Mesaj

Sivasspor´dan Taraftara Mesaj

Sivasspor´dan Taraftara Mesaj
31-01-2014 22:28
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Sivassporlu taraftarların ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan Kayserispor maçında açtığı pankart PFDK’dan ceza aldı. PFDK Sivasspor Kulübüne pankart nedeniyle 10 bin lira para cezası verdi.

Sivasspor PFDK tarafından verilen bu ceza nedeni ile taraftarlardan bu konuda duyarlı olmasını istedi. Resmi Siteden Sivasspor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

‘Profesyonel Futbol A Takımımızın, 26.01.2014 tarihinde oynanan Sivasspor - Kayserispor Spor Toto Süper Lig müsabakasında, tribüne spor ahlakına aykırı pankart asılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 10 bin Türk Lirası para cezası verilmiştir. 6222 sayılı kanun çerçevesinde ve özellikle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Futbol Disiplin Talimatında yapılan son düzenlemelerle, 'Stadyumlarda topluluk halinde söz veya hareketlerle ya da benzeri araçlar ile aşağılayıcı, tahrik veya taciz edici nitelikte tezahüratta bulunulması, devamlılık kıstası uygulanmaksızın yasaktır.' Hükmü göz önüne alınarak her türlü tezahürat içerisinde tek kelime dahi olsa içeriğinde hakaret ihtiva etmesi halinde kulübümüz ağır cezalara maruz kalacaktır.

Yenildiğimiz maçlarda dahi, Sivasspor'umuzu her şartta centilmence desteklemesiyle takdir toplayan büyük taraftarımızın önümüzdeki karşılaşmalarda da dostluk ve Fair-Play çerçevesinde takımımızı desteklemek için gerekli duyarlılığı göstermelerini önemle rica ederiz.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!