USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Lider, Kayıpsız Devam Ediyor

Lider, Kayıpsız Devam Ediyor

Lider, Kayıpsız Devam Ediyor
07-04-2014 14:57
Google News


OĞUZHAN SARZEP

BAL ligi 4.grup Temsilcimiz lider Zara Belediyespor,deplasmanda oynadığı karşılaşmada Giresun temsilcisi Özespiye Belediyespor´u 2-1 mağlup etti. BAL ligi 4.grup lideri olan temsilcimiz Zara Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Öz Espiye spor´u ilk yarıda Hakan ve Serdar´ın attığı iki gol ile mağlup ederek puanını 57 yaptı.

TFF Bal ligi 4.grup 24.hafta karşılaşmasında Lider Zara Belediyespor, Espiye İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmada Öz Espiye Belediyespor´u 2-1 mağlup etti. Zara Belediyespor ?Öz Espiye Belediyespor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi hakemleri Süleyman Karacan, Okan Öztürk, Erhan Tuna yönetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Lider Zara Belediyespor maçın henüz 11.dakikasında Hakan Yazıcı´nı golüyle 1-0 öne geçti. Lider Zara Belediyespor başarılı futbolunu karşılaşmanın 36.dakikasında Serdar Mert´in mükemmel vuruşu ile bir kez daha süsledi. Skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Lider Zara Belediyespor´un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da oyun üstünlüğü elinde tutan ekibimiz karşılaşmanın 57. dakikasında ani gelişen Öz Espiye Belediyespor atağında Cihan´ın golüne engel olamadı. Aradaki fark bire indi. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabaka 2-1 temsilcimiz Zara Belediyespor´un üstünlüğü ile sona erdi.

TFF BAL ligi 4.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zara Belediyespor bu galibiyetle puanını 57´ye yükselterek ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi önünde 5 puan farkla liderliğini sürdürdü.

SÜMBÜLOĞLU,?AVANTAJIMIZI KORUDUK.?

Zara Belediyespor Kulübü ikinci Başkanı Ergüder Sümbüloğlu, ?Espiyespor deplasmanında aldığımız 2-1´lık galibiyet ve kritik 3 puan kalan iki haftada bize büyük avantaj sağladı. Ligin bitimine artık 2 hafta kaldı. En yakın rakibimiz olan Sorgun Belediyespor´un 5 puan önündeyiz. Zor bir deplasman olan Öz Espiyespor karşılaşmasından 3 puan çıkaran teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 875

The include file 'json/puan_58918_1_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!