USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

LİDERLİĞİ GERİ ALACAĞIZ

LİDERLİĞİ GERİ ALACAĞIZ

LİDERLİĞİ GERİ ALACAĞIZ
21-10-2014 16:44
Google News


Belediyespor’un Teknik Direktörü Yusuf Tokuş takımına güvendiğini söyleyerek; ‘Takımıma ben sonsuz güveniyorum. İnşallah biz en kısa zamanda tekrar kaybetmiş olduğumuz liderliği geri alacağız. İnşallah bunu başaracağız. Futbolcularıma güvenim tam. Daha iyi olacağız’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Dört Eylül Belediyespor’un hocası Yusuf Tokuş, spor muhabirimize özel açıklamalarda bulundu.

Takımına sonsuz güvendiğini ifade eden Tokuş, ligde daha iyi olacaklarını söyleyerek, liderliği en kısa zamanda geri alacaklarını belirtti.

Ligde geride kalan 7 haftalık periyodu değerlendiren Yusuf Tokuş, şampiyonluk için rakipleriyle kıyasıya yarıştıklarını vurguladı.

‘ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIMLAR BELLİ TAKIMLAR’

Ligde şampiyonluğa oynayan takımların sezon başında belli olduğunu ifade eden Tokuş; ‘Bizim grupta özellikle şampiyonluğa oynayan takımlar, zaten sezon başında da belli olan takımlardı, konuşulan takımlardı. Özellikle Dört Eylül Belediyespor, Eyüpspor, Sancaktepe, Diyarbakır, Denizli bunların içerisinde tek sürprizi Tekirova yaptı. Tekirova ilk 5’in içine girdi. Onun haricinde zaten beklenen takımlar sıralamadaki yerini aldı.’

‘ÇİNE MADRAN MAÇINDAN GALİBİYET ALMAMIZ GEREKİYOR’

Ligin 8. haftasında bugün Çine Madranspor ile yapacakları maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Yusuf Tokuş; ‘Çine Madranspor ile karşılaşacağız. Madranspor rakiplerimizden bir tanesi. Şuanda 7 puanla 12. sırada mücadele ediyor. Bu maçı bizim bir şekilde kazanmamız gerekiyor. Maçtan galibiyet almamız gerekiyor. Kaybetmememiz lazım. Kaybetmemek için elimizden geleni yapıp, puanımızı 17’ye çıkarmamız gerekiyor’ dedi.

‘MAÇA HAZIRIZ’

Lig’in 8. Haftasında oynayacakları Çine Madran maçına hazır olduklarını vurgulayan Tokuş, ‘Takımımız Çine Madranspor maçına hazır. İnşallah sıkıntısız bir şekilde maça çıkacağız. Maçtan inşallah 3 puanla ayrılacağız ve gülen taraf biz olacağız’ dedi.

‘TAKIMIMA GÜVENİM SONSUZ’

Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, öğrencilerine sonsuz güvendiğinin altını çizerek; ‘Takımıma ben sonsuz güveniyorum. İnşallah biz en kısa zamanda tekrar kaybetmiş olduğumuz liderliği geri almayı düşünüyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Benim gerçekten futbolcularıma güvenim tam. Daha iyi olacağız. İnşallah liderliğe yeniden oturacağız’ dedi.

‘TAKIMIMIZI 2. LİGE ÇIKARMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Dört Eylül Belediyespor futbol takımını 2. lige çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Teknik Adam Tokuş; ‘Dört Eylül Belediyespor sezon başındaki yönetimin açıklamış olduğu hedef halen geçerlidir. Şampiyonluğa oynuyoruz. Kısmet olursa Belediyespor’u el birliğiyle 2. lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız’ diye konuştu.

‘KUPADAN ZİYADE LİG DAHA ÖNEMLİ’

Kupadaki hedeflerinin gidebildiği yere kadar gitmek olduğunu söyleyen Tokuş, esas hedeflerinin lig olduğunu belirtti.

Tokuş şöyle devam etti; ‘29 Ekim Çarşamba günü 1461 Trabzon ile kupa maçımız var. Zor bir rakip ve şuanda toparlanmaya geçen bir takım. Son haftalarda baya bir kazanarak şuan 9. basamağa çıkması lazım. Onları da takip ediyoruz. Şuanda bayağı formdalar. Bizim için sert bir rakip, iyi bir rakip ama bizim kupayı alacağız diye bir hedefimiz yok. Bizim kupadaki tek hedefimiz gidebildiğimiz kadar, kendimizi sınıyoruz. Zaten nereye kadar gidebiliriz ona bakıyoruz. Bizim esas hedefimiz lig. Biz ligde başarılı olduğumuz sürece bir sıkıntı yok yani. Kupa bizim için çok ciddi değil.’

TOKUŞ’TAN SİVASSPOR’A TEŞEKKÜR

Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, kendi maçlarını takip etmeye gelen Sivasspor camiasına teşekkür ederek; ‘Sivasspor’un maçlarını çok yakından takip ediyorum. Sivasspor fanatiğiyiz hepimiz. Bende her Sivaslı gibi Sivasspor’u canı gönülden kutluyorum. Başkanlarını da, hocalarını da çok başarılı buluyorum. Teşekkür çok teşekkür ediyorum. Mecnun Başkanımıza, Erdal Sarılar’a, kaleci Ertuğrul Taşkıran’a, Abdurrahman Dereli’ye, hepsine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar gelip maçlarımızı izliyorlar. Biz Sivasspor’u yakından takip ediyoruz ama onların da bizi yakından takip etmesi çok hoş bir şey. Sonuçta onların 2-3 alt ligindeyiz. Bizi bu kadar yakından takip etmeleri son derece memnun etti. Onlara sizin aracılığınız ile çok teşekkür ediyorum’ dedi.

‘SİVASSPOR’U BAŞARILI BULUYORUM’

Sivasspor takımını başarılı bulduğunu sözlerine ekleyen Yusuf Tokuş; ‘Yiğidolar’ı çok başarılı buluyorum. İyi bir takım, iyi bir oyuncuları var. İyi bir futbol oynuyorlar ama biraz şansızlıkları var. Bundan sonra inşallah Sivasspor’un çıkışı olacaktır. Şimdiden onları kutluyorum.’

TARAFTARA MESAJ

Taraftara da mesaj veren Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Tokuş; ‘Tribünlerimiz geçen haftalarda kendi evimizde oynadığımız 68 Yeni Aksaray maçında doluydu. Çok teşekkür ediyoruz bizi destekledikleri için. Yani biz her maçımızın bu dolulukla geçmesini istiyoruz. Gelen bütün seyircilerimize buradan teşekkür ediyorum. İnşallah onları bugün oynayacağımız Çine Madran maçından 3 puan alıp galibiyetle yeniden tanıştıracağız. Bugün ki maçta hepsini tribünde görmek istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!