USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?TELAFİ EDECEĞİZ?

?TELAFİ EDECEĞİZ?

?TELAFİ EDECEĞİZ?
07-11-2014 15:24
Google News


Zara Belediyespor Teknik Patronu Tuncay Doğan, Yozgatspor maçından yenilgiyle ayrıldıklarını ancak bunu Yolspor maçını kazanarak telafi edeceklerini söyleyerek; ‘Kayseri Yolspor maçını kazanmaya mecburuz. Hafta içi bunu aşıladım oyuncularıma. Kazanmaya mecbur olduğumuz bir maça gideceğiz. Geçen haftanın telafisini yapmak zorundayız. Kayseri maçına bu şekilde hazırlandık’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Zara Belediyespor Teknik Direktörü Tuncay Doğan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) da fırtına gibi esen Zara Belediyespor, ligin 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Yolspor maçına galibiyet için çıkacak.

Ligin 7. haftasında kendi seyircisi önünde, Yozgatspor’a 3-2 yenildiklerini söyleyen Zaraspor Teknik Direktörü Doğan, maçta çok iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.

‘EN İYİ İÇ SAHA PERFORMANSIMIZDI’

Ligde bu sene en iyi iç saha maçlarından Yozgat karşılaşmasına çıktılarını belirten Tuncay Doğan; ‘Yozgatspor, maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Çünkü tek kelime kusursuz top oynadılar. En iyi iç daha performansımızdı. Özellikle ikinci yarı oynanan oyun tek kelimeyle mükemmeldi. Ama olmadı.’

‘İNŞALLAH GALİBİYET BİZİM OLACAK’

Yozgat maçını biran önce unutup, deplasmanda oynayacakları Yolspor maçına odaklandıklarını söyleyen Doğan; ‘Bir an önce Yozgatspor maçını unutup, bu üzüntüyü üzerimizden atıp Kayseri maçına hedef koyduk biz. Kazanmak için çıkacağız sahaya. İnşallah galibiyet bizim olacak’ dedi.

‘DURAN TOPLARDAN GOL YİYORUZ’

Takımdaki sıkıntının duran toplardan gol yemeleri olduğunu söyleyen teknik adam Tuncay Doğan, bu sorunu bir an önce gidermelerini gerektiğini vurgulayarak; ‘Takımımızda duran toplardan gol yiyoruz. Bu sıkıntıyı bir an önce gidermeliyiz. Duran toplardan defansif hatalar yapıyoruz. Hafta içi antrenmanlarımızda onun üzerine çalıştık. Onu gidermeye çalışacağız. İnşallah daha iyi futbol oynayacağız’ diye konuştu.

‘BİZ HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Sezon başı koydukları hedefe ulaşacaklarını söyleyen Doğan şunları dile getirdi; ‘Performans düşüklüğü olan oyuncularım var. Onları dinlendireceğim. Yeni arkadaşlara şans vermeyi düşünüyorum Kayseri Yolspor maçında. Gayet takımımdan ve oyuncularımdan memnunum. İnşallah biz hedefimize ulaşacağız. Bizim oynadığımız son maçtaki oyun beni gayet memnun etti.’

‘KAZANMAYA MECBURUZ’

Kayseri Yolspor maçını kazanmaya mecbur odlularının altını çizen Zara Belediyespor  Teknik Direktör Doğan şu ifadeleri kullandı; ‘Bu Kayseri Yolspor maçını kazanmaya mecburuz. Hafta içi bunu aşıladım oyuncularıma. Kazanmaya mecbur olduğumuz bir maça gideceğiz. Geçen haftanın telafisini yapmak zorundayız. Kayseri maçına bu şekilde hazırlandık. Kayseri Yolspor genç ve çok koşan bir takım. Ama biz yenmek için gideceğiz inşallah yeneceğiz.’

‘SEZON BAŞININ SIKINTISINI ÇEKİYORUZ’

Sezon öncesi iyi bir kamp yapamadıklarını ve bunun halen sıkıntısını çektiklerini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Tuncay Doğan; ‘Bizim yapacağımız Kayseri Yozgatspor maçında sakat ve cezalı olan oyuncularımız var. Ama bunların yerine yeni arkadaşlara şans vereceğim. Ama sakat ve cezalılarımızın sıkıntısını çekiyoruz. Şu anda bütün oyuncularımın performansından gayet memnunum. Fakat sezon başı iyi ve yeterli seviyede hazırlanamadığımız için bir düşüş söz konusu birkaç oyuncumda. Tam kamp yapamadık. Antrenmanlara çok geç başladık. Bunun sıkıntısını çekiyoruz. Oyuncularımı dinlendirip, devre arasına kadar mutlaka sakatsız ve güzel bir şekilde kadromu kullanmalıyım. Sezon başının sıkıntısını çekiyoruz’ dedi.

‘TARAFTAR BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’

Taraftarın kendilerin için en büyük güç olduğunu dile getiren Doğan; ‘Bir otobüs dolusu taraftarımız Kayseri Yolspor maçına gelecek. Bizi desteklemeye. Bizim taraftarımıza bir özür borcumuz var. Onlarda oynanan oyundan gayet memnunlar. Çünkü bizi maçın sonunda alkışlamaları bizi çok onurlandırdı. Bu bizi çok gururlandırdı, onurlandırdı. Yalnız olmadığımızı hissettik. Taraftar bizim en büyük gücümüz. Bütün Zaralıları maça bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!