USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ZARA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

ZARA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

ZARA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
28-11-2014 16:53
Google News


Teknik Direktör Tuncay Doğan gazetemize yaptığı açıklamasında; ‘Bizi daha zorlu bir maç bekliyor direk rakiplerimizden biri olan Keçiören maçı var. biz iç sahada puan kaybı yapmak istemiyoruz. Bu maçtan inşallah galibiyetle ayrılacağız’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Zara Belediyespor Teknik Direktörü Tuncay Doğan, gazetemiz spor muhabirine yaptığı açıklamasında, deplasmanda Sincan’ı yendikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Ligin 11. haftasında kendi evlerinde konuk edecekleri Keçiören Bağlumspor maçına da galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Doğan, maça hırslı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ligde 2 haftadır gol yemediklerini de söyleyen Teknik Direktör Tuncay Doğan, Keçiören maçında da gol yemeden kazanmak istediklerini vurguladı.

‘KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ’

Sincan Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yendikleri için mutlu olduklarını dile getiren Doğan; ‘Biz oynadığımız Sincan maçını final maçı olarak görüyorduk ve kazandık. Rakiplerimizin kaybetmeyeceğini biliyorduk. Ancak maçtan galibiyetle ayrıldık sonuç tahmin ettiğimiz gibi oldu. Kazandık, kazandığımız için mutluyuz. Sincan maçının zor geçeceğini biliyorduk. Kazanmak için gittik ve kazandık geldik.’

‘ZEMİN OLDUKÇA KÖTÜYDÜ’

Zaraspor ile Sincan Belediyespor maçının yapıldığı stadyumun zeminin kötü olduğundan dolayı kendileri açısından oynanan futbolu etkilediğini vurgulayan Tuncay Doğan şunları dile getirdi; ‘Sincan maçında oyun olarak özellikle gol attıktan sonra kapandık. Oyun biraz bozuldu diyebilirim. Bunu da tamamen zemine bağlıyorum, zemin oldukça kötüydü. Bizim takımımız pas yapan bir takım ve zemin kötü olunca ister istemez futbolumuzu da etkiliyor. Artık futbol oynanamayacağını bizde biliyorduk maç öncesi ısınmaya çıkınca. Daha çok uzun toplara dayalı oynadık. Kazanmak için gitmiştik ve istediğimizi aldık’ dedi.

‘İKİNCİ DEVRE DAHA ZOR GEÇECEK’

Ligin ikinci devresinin daha zor geçeceğinin altını çizen Zara Belediyespor Teknik Direktörü Doğan; ‘Biz artık evimizde oynayacağımız Keçiören maçını düşünüyoruz. Sincan maçını unuttuk. Bu devrenin sonunda puan farkını korumak istiyoruz. İnşallah en az 6-7 puan fark yapmak istiyoruz. İkinci devrenin daha zor geçeceğini biliyoruz. Zor deplasmanlarımız var’ diye konuştu.

‘İÇ SAHADA PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ’

İç sahada puan kaybetmemek istediklerinin önemini belirten başarılı Teknik Direktör Tuncay Doğan şu ifadeleri kullandı; ‘Bizi daha zorlu bir maç bekliyor direk rakiplerimizden biri olan Keçiören maçı var. Keçiören ligin en pahalı takımlarından biri, en pahalı 3 takımdan biri. Orada yeni bir hoca değişikliği oldu. Rakibimiz kazanmak için çıkacak. Buraya 3 puan için geldiğini biz biliyoruz, bunun farkındayız. Ama biz iç sahada puan kaybı yapmak istemiyoruz. Çünkü dersimizi aldık Yozgat ve Kırıkkale maçlarından.’

‘KALEMİZİ 2 HAFTADIR GOLE KAPATTIK’

Zara Belediyespor olarak kalelerini 2 haftadır gole kapattıklarını söyleyerek; ‘2 haftadır biz gol yemiyoruz. Kalemizi 2 haftadır gole kapattık. Yine Keçiören maçında gol yemeden kazanmak istiyoruz. Tek amacımız bu’ dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Zaraspor taraftarına bir mesaj veren Tuncay Doğan; ‘İstanbul’dan Sincan maçına gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah evimizde yapacağımız Keçiören maçında tüm stadyumun dolmasını bekliyoruz.’

‘YEDEK KALECİMİZE GÜVENİYORUZ’

As kaleci Abdulkerim’in sakatlığından dolayı yedek kaleci Akif Özkan’ı oynatacaklarını ve bu kaleciye güvendiklerini vurgulayan Teknik Direktör Doğan; ‘Sincan maçına genç kalecimiz ile çıktık. Diğer kalecimiz Abdulkerim sakatlandı. Menüsküs yırtığı var ve büyük ihtimal ameliyat olacak kalecimiz. Bizde bu maçta da genç kalecimiz Akif Özkan ile maça başlayacağız. Sincan maçında da güzel bir şekilde performans gösterdi Akif ve biz bu kalecimize güveniyoruz, güvenimizi de boşa çıkarmadı. Gayet iyi bir maç çıkarttı. Keçiören maçında tek eksiğimiz Abdulkerim başka eksiğimiz yok. Gerçekten yedek kalecimiz Akif Özkan çok iyi bir kaleci. Ona da çok güveniyoruz. Çok güvendiğim biri’ dedi.

‘ZARASPOR’U SEVEN HERKESİN BİZE DESTEK OLMASINI İSTİYORUZ’

Bugün İstanbul’da düzenlenecek olan Zaraspor’a destek gecesi için, tüm Zaralıların destek olmasını isteyen Teknik Direktör Doğan; ‘Bütün Zaraspor’u seven herkesin bize destek olmasını istiyoruz. Maddi anlamda sıkıntılarımız var. Bu maddi sıkıntıları gidermek istiyorsak, şampiyonluğu istiyorsak, bütün Zaralıların orada olması lazım, bize destek vermeleri lazım. Şu aşamada biz saha içerisindeki görevimizi yaptık. Artık top Zaralılar da, ilçemizi seven herkesi gecemize bekliyoruz. Maddi desteklerini özellikle bekliyoruz’ diye konuştu.

‘KURUMSALLAŞMA ADINA GECENDEN GELECEK

DESTEK İLE ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATACAĞIZ’

Destek gecesinden gelecek para ile kurumsallaşma adına büyük adımlar atacaklarını söyleyen Tuncay Doğan; ‘Bu gelen desteklerle ilk olarak otobüs alacağız. Daha sonra çocukların bir kısım alacakları var, onlar ödenecek. Genel olarak kurumsallaşmayı hedefliyoruz biz. Kurumsallaşma adına gecenden gelecek destek ile çok büyük adımlar atacağız. 3. lig yolunda kurumsallaşmak çok önemli. Kendi tesisimiz, kendi otobüsümüz, kendi alt yapımız gibi şeyler için para gerekli. Bunu sağlayacağız geceden çıkacak sonuçla’ dedi.

‘SİVASSPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUM’

Sivasspor’a başarılar dilediğini de sözlerine ekleyen Doğan, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; ‘Ben Sivasspor’un Mersin İdmanyurdu maçını kazanacağını da düşünüyorum. Daha önce söylemiştim Sivasspor iyi futbolunun karşılığını alacaktır diye. Bundan sonra Sivasspor çıkışa geçecektir. Sivasspor’a başarılar diliyorum.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!